Gratis

Meerdere data

Aan het werk - Stedelijk Museum

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Boschstraat 22

22 Boschstraat

4811 GH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshops in Next, het Stedelijk Museum Breda; boekbinden, animatie, schilderen en vouwen.

Over dit evenement

Leerling tot professional

In Next in het Stedelijk Museum Breda volgen we de ‘leerling tot professional’.

De student van nu kan kiezen uit een groot aanbod van scholen, opleidingen, cursussen, minors. Wat kies je ? Hoe kies je? Waar kijk je naar? Waar let je op? Wie of wat geeft je inspiratie? Zijn die keuzes flexibel, levensloopbestendig. Is het een uitgestippelde loopbaan, maak je omwegen of blijf je misschien wel altijd onderweg.

Betaald of onbetaald, met je hoofd of met je handen. Voor een baas of voor jezelf. Bezig zijn komt in alle vormen, kleuren, smaken en maten. Van een must om in leven te blijven tot mogen zijn en uitgroeien tot wie je bent en waar je bij hoort.

De verbinding tussen toen, nu en straks.

Hoe maak jij het? In de dubbele betekenis van het woord is enerzijds de ontmoeting, kennismaking en verwondering en anderzijds de oprechte belangstelling voor creativiteit en vakmanschap op het gebied van hobby, cultuur of beroep. Gerrit de Morée is inspirator voor het vakmanschap en de kunst : vouwtechniek, boekbinden, schilderen en animatie.

Studenten van Tessenderlandt, Markenhage, De Zandberg gaan in workshops met profs uit het vak ‘aan het werk‘ met de technieken van vouwkunst, boekbinden, schilderen en animeren.

Als er geen workshops plaatsvinden, zijn er voor het publiek vouwvellen te vinden op de tafels. Hiermee kan het publiek zelf een vouwdier maken. Kom gerust kijken en inspiratie opdoen in het stedelijk museum Breda, in Next.

Wil je zelf aan de slag dat kan: de vouwfiguren liggen op je te wachten in Next.

Wil je met een professional zelf een workshop volgen , dan kun je inschrijven voor workshops in de herfstvakantie (max 12 deelnemers per workshop)


		Afbeelding van Aan het werk - Stedelijk Museum

		Afbeelding van Aan het werk - Stedelijk Museum
Delen met vrienden

Locatie

Boschstraat 22

22 Boschstraat

4811 GH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Breda Promotions

Organisator van Aan het werk - Stedelijk Museum

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen