Gratis

Aandachtcollege

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veerhaven 7

7 Veerhaven

3016 CJ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

AANDACHTcollege - 2 uur je ziel boosten met een goed verhaal.

Echte aandacht is spaarzaam en is vaak verknipt in 100 stukjes. Onze online wereld en offline wereld raken elkaar of net niet. We leven met een veelheid van impulsen, beelden en prikkels. Mensen raken burn-out door de veelheid van alles en de druk die ze voelen. Mensen weten niet meer goed keuzes te maken aan wat en wie ze hun aandacht geven. Mensen zijn eenzamer dan eerder en voelen zich niet oprecht gezien. Kunnen we een beetje baat hebben bij wat meer aandacht? Deze lente starten we met AANDACHT college's!
In 2 uur tijd krijg jij een portie aandacht van een spreker van formaat, ingeleid door een muzikant en uitgeleid met een drankje. Kom achterover leunen, je moet hier even niets, je krijgt iets.

Gastspreker
In deze lezing zal broeder Thomas Quartier (1972), monnik van de Willibrordsabdij in Doetinchem, ons meenemen naar praktijken en gedachten die ons willen inspireren om aandachtig te zijn. Hij doceert aan de universiteiten van Nijmegen en Leuven en schreef o.a. de boeken Anders leven. Onderweg naar een hedendaagse monastieke spiritualiteit (Bernemedia 2/2017), Kiemcellen. Van klooster naar wereld (Bernemedia 2/2018) en onlangs (samen met Leo Fijen) Koostermensen (Adveniat 2018).
Een avond die aandacht vraagt en aandacht schenkt.

Locatie
We zijn te gast op het kantoor van Sterk Werk in een prachtig monumentaal pand met industriële rauwe randjes. De locatie is goed te bereiken met de fiets/ OV en de auto. Parkeren is gratis.

AANMELDEN: heel graag, er zijn een beperkt aantal plaatsen, we noteren je graag op de gastenlijst, mail: elisabeth@omg010.nl

Kosten
Yep, die maken we. We zetten een fooienpot neer en benoemen het rekeningnummer waarop je kan overmaken zodat we uit de kosten komen!

Over OMG
Wij maken werk van de ziel in 010. We werken aan een vernieuwde spiritualiteit, creativiteit, goed doen en een community waarin we elkaar aanwakkeren in het zoeken naar zinnig leven en de verrassingen van God. We trekken graag op met zoekers en kerkverlaters.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veerhaven 7

7 Veerhaven

3016 CJ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen