Gratis

AANKEILEN! S6:A4 CIRCULAIRE BUSINESSMODELLEN

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Keilepand

Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De transitie van M4H in lezing, debat en dialoog, Inloop 19.00h, start avond 19.30-21.30, borrel na

Het overkoepelende thema van deze 6e reeks is ‘VOEDSEL’.

Tijdens 4 donderdagavonden in de maand februari onderzoeken we vanuit verschillende gezichtspunten wat Voedsel in M4H kan gaan betekenen. We stellen daarbij de vraag ‘Hoe kan voedsel zichtbaar zijn in de stad en hoe wordt dit dan vormgegeven?’ centraal. We koppelen de ambitie om samen een groenere, gezondere, duurzamere én eerlijker bestaan op te bouwen aan de ambities van het Ruimtelijk Raamwerk M4H.

Avond 4: 27 februari Circulaire businessmodellen.

Key-note spreker is Philip Troost van Groen Collect. Hij zal toelichten hoe zij op micro-niveau met mensen op afstand van de arbeidsmarkt afval ophalen en verwerken. Onder leiding van moderator Bart Cosijn gaan we samen met de overige sprekers in op de vraag hoe -en of- we op de schaal van M4H een circulair systeem rondom voedsel kunnen opbouwen. Met Carolien van Eykelen, Beleidsadviseur Rotterdam Circulair en Marieke de Hoop van PapierLab.

Het Keilecollectief bestaat uit bedrijven werkzaam in de architectuur en stedenbouw (studio ADAMS, GROUP A, DE Urbanisten, HP architecten en NIEMAN De Raadgevende Ingenieurs), verschillende makers werkzaam in de interieurbranche (Woodwave, Sant interiors en Brandsing meubelmakers) en een aantal voedsel-gerelateerde bedrijven, waaronder Kaapse brouwers en Rechtstreex, een organisatie die zich inzet voor een alternatieve lokale voedselketen.

Wees welkom!

Programma
19:00 – 19.30 Inloop
19:30 – 19.40 Introductie: Moderator Bart Cosijn
19:40 – 21:30 Keynote spreker en andere sprekers
21.30 – Napraten aan de bar

KeileContemporary

Tijdens AANKEILEN! opent harart.gallery samen met het Keilecollectief op de begane grond van het Keilepand KeileContemporary: een intrigerende tentoonstelling van hedendaagse kunst.

Programmabureau M4H

Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. AANKEILEN! wordt ondersteund door Programmabureau Makers District M4H I RDM.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Keilepand

Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen