Gratis

AANKEILEN: Wijk over de Dijk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Keilepand

Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam

Netherlands

Beschrijving van het evenement
AANKEILEN!: 'Wijk over de Dijk' in de KeileZaal (verzet van 2 december naar 17 februari 2022)

Over dit evenement

Onlangs is het onderzoek 'M4H Wijk over de Dijk’, over de relaties M4H met omringende dijken door de Veldacademie afgerond. Samen met het Programmabureau M4H, de Hogeschool Rotterdam en de Veldacademie organiseert het KeileCollectief (AANKEILEN) een kleine debatreeks over de uitkomsten van dit rapport. Het gesprek gaat in op de vraag hoe de samenwerking binnen M4H én met de omliggende wijken verder vorm kunnen krijgen. De insteek voor het gesprek wordt vanuit het ondernemersperspectief gekozen, dus: wat kunnen zij betekenen en hoe kunnen ze daar vorm aan geven?

In oktober zijn in twee ronde tafelgesprekken in 2 rondes en met wisselende sprekers het thema (Food en Cultuur) besproken onder leiding van moderator Bart Cosijn. Vooraf heeft de Veldacademie in een korte introductie het rapport toegelicht.

Op de laatste en samenvattende avond kijken we naar inspirerende voorbeelden (gebiedsontwikkeling de Binckhorst Den Haag, keynote door Sabrina Lindemann (I'am Binck)) en gaan we onder leiding van moderator Bart Cosijn in gesprek met o.a. Philip Kuypers en Hetty de Bruyn (Groene Connectie/Dakpark) en Monica Adams (studioADAMS/KeileCollectief).

De avonden zijn vrij toegankelijk en vinden plaats in de KeileZaal in het Keilepand, M4H. Wegens de op 12 november afgekondigde maatregelen is de avond van 2 december verplaatst naar 17 februari 2022 (van half 8- half 10).

Tip: op 22 februari 2022 worden Nieuwbouwplannen M4H gedeeld dmv korte Pitches, en gaan we daarna onder leiding van moderator Catja Edens met elkaar in gesprek. Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/211754041037

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Keilepand

Keilestraat 9F

3029 BP Rotterdam

Netherlands

{ _('Organizer Image')}

Organisator Keilecollectief

Organisator van AANKEILEN: Wijk over de Dijk

Het KeileCollectief is een groep professionals met hart voor de stad, die zich inzetten voor een betere leefwereld. Het KeileCollectief is gehuisvest in het Keilepand en bestaat uit studioADAMS, GROUP A, De Urbanisten, HP architecten, NIEMAN De Raadgevende Ingenieurs, Woodwave, SANT Interiors, Brandsing meubelmakers, Neoliet, Rechtstreex, Kaapse Brouwers, Blije Wijnen, Cider Cider, Shokunin, Booij kaasmakers, BAIN Kombucha, Food Union Rotterdam (FUR), IABR en Happel Cornelisse Verhoeven architecten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen