Donatie

* Aankomen waar je bent *

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een online samenzijn met lichaamsgerichte (bewegings)meditatie om te zijn met wat er is en het werkelijk levende lichaam te ontdekken.

Over dit evenement

Welkom bij

* Aankomen waar je bent *

Een online samenzijn met lichaamsgerichte (bewegings)meditatie.

We beoefenen een meditatief aanwezig zijn bij wat er is en we ontdekken het werkelijke levende lichaam. Voor iedereen die bereid is te (leren) voelen en vol-ledig te leven.

De Zoomlink stuur ik je per e-mail op de dag zelf. We starten om 19.30 uur, de Zoomruimte is om 19.20 uur open zodat je rustig kunt aankomen op een voor jou fijne plek. Het kan prettig zijn soepel zittende kleding te dragen en een (meditatie)kussen en dekentje bij de hand te hebben. Bij binnenkomst staan de microfoons uit/op mute. Ik vind het heel fijn als je je beeld aanzet zodat we elkaar kunnen zien en ook op die manier kunnen verbinden. Aan het eind is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Hiervoor kun je dan zelf je microfoon unmuten.

Deze samenkomsten organiseer ik op donatiebasis. Als suggestie kun je denken aan 5, 10, 15 of meer euro per les. Je kunt datgene betalen wat passend voelt en is voor jouw omstandigheden.

Als je een donatie wil doen en je wil aanmelden voor meerdere lessen tegelijk, mail me dan via rianne@riannecollignon.nl.

Welkom zoals je bent, met wat er is.

Ik kijk er naar uit samen te komen, tot donderdagavond.

Liefs,

Rianne

Afbeelding: kalligrafie van Plum Village

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Rianne Collignon

Organisator van * Aankomen waar je bent *

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen