Gratis

Aanmelden Pilot PGO Zoetermeer 2025

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Pilot PGO Zoetermeer 2025

Over dit evenement

Om als patiënt regie te krijgen over zijn eigen gezondheidsdossier, is het nodig om informatie van bv ziekenhuis specialist, huisarts en apotheek in een samenhangend overzicht te tonen. Dit noemen we een Persoons Gebonden Omgeving (zgn PGO). Hiervan zijn verschillende aanbieders, zodat u zelf een keuze kan maken. Wij doen in deze pilot ervaring op met Ivido. Een PGO is dus een soort paraplu over informatie die zorgverleners over u hebben vastgelegd in hun bronsystemen.

Mijngezondhed.net (MGN) is inmiddels bekend onder veel patiënten voor online inzage van uw dossier, echter dit dossier beperkt zich tot alleen huisartsgegevens.

De PGO biedt, naast overzicht van informatie, ook de mogelijkheden om zelfmetingen te doen. Ten tijde van Corona worden bv periodieke controles bij de praktijkondersteuner beperkt indien u griepachtige klachten heeft. Hiervoor biedt dit PGO met zelfmetingen en videobellen extra mogelijkheden voor zorg op afstand.

Tevens biedt de PGO een mogelijkheid periodiek om uw gezondheidsbeleving te meten. Dit is handig omdat u dan meetbaar kan maken in welke mate u hersteld bent van een ziekteperiode ten opzichte van een gezonde periode (Positieve Gezondheid van iPH).

Dit PGO-portaal biedt ook mogelijkheden voor zelfmetingen op gebied voeding, beweging, bioritme, stress en zingeving die ondersteunend zijn aan leefstijlprogramma's.

Tot slot kunt u als patient zelf zorgverleners toegang geven tot delen van uw PGO-dossier. Zo voorkomt u dat bv labonderzoeken dubbel aangevraagd worden en dus hergebruikt kunnen worden door andere zorgverleners waarmee u een behandelrelatie heeft.

Iedereen in Zoetermeer kan meedoen!

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Therapeuticum Aurum

Organisator van Aanmelden Pilot PGO Zoetermeer 2025

Gezondheidszorg met aandacht voor natuurlijk herstel

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen