Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Q-Factory

Atlantisplein 1

1093 NE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ABLETON MUZIEK DOCENTEN MEETUP 2017


Beste Muziek Docent!

Hierbij willen wij U uitnodigen tot het bijwonen van een leerzame en inspirerende Docenten Meet-up in de Q-Factory te Amsterdam. Deze middag is speciaal georganiseerd voor muziek docenten die meedoen met het Ableton Push 1 ‘trade in’ project en dit gebruiken in hun muzieklessen.

Op woensdagmiddag 11 oktober a.s. bieden we U een volledig programma; we geven korte informatieve workshops en er kunnen - in kleinere groepen - ‘hands-on’ demonstraties gevolgd worden, die U nieuwe ideeën en inspiratie zullen geven om Push en Ableton Live op een creatieve en muzikale manier in het klaslokaal te gebruiken. Deelname aan deze middag is volledig gratis.


WOENSDAG 11 OKTOBER 2017

Inloop vanaf 14.30 / Aanvang 15.00 / Eind 18.00

Q-Factory / Atlantisplein 1 / Amsterdam

1ste verdieping / Q-Factory Lounge + Concert Demo Zaal


Uiteraard is er genoeg tijd om onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige atmosfeer en op een plek die muziek uitstraalt met andere onderwijs collega’s en de aanwezige product specialisten en trainers ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Na deze middag gaat u weer met nieuwe ideeën en nieuwe inspiratie naar huis en zult U nog beter in staat zijn om samen met uw leerlingen interessante en actuele muzieklessen of nieuwe muziekprojecten op te zetten met Ableton Live en Push.

Voor meer informatie maakt U contact met:

Jan van der Gaag (Ableton)

Voice: 06 246 76 246

Mail: jan.vandergaag@ableton.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Q-Factory

Atlantisplein 1

1093 NE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen