€ 756,25

ACADEMY - De 4 HR-fundamenten onder de loep

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Officenter Geel

5 Kleinhoefstraat

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste,

Vanaf september beginnen we met LET’S GOOS ACADEMY. We organiseren verschillende avondopleidingen die bestaan uit 3 interactieve modules en die je de basis van HR en een goed personeelsbeleid bijbrengen. Geschikt voor zaakvoerders, leidinggevenden en HR-verantwoordelijken.

Na een korte theoretische onderbouw, krijg je concrete en praktische kapstokken aangereikt om zelf aan de slag te gaan binnen je bedrijf. De nadruk ligt op de toepasbaarheid in de praktijk.

Vanuit jouw leerpunten stellen we een concreet actieplan op, waarbij self-coaching zoveel mogelijk gestimuleerd wordt. Waar loopt het goed of fout en waar kan je verbeteren? Je krijgt handouts en overzichtsfiches over de inhoud van de opleiding. Zo kan je in een oogopslag de essentie van de opleiding en alle concrete tips bekijken.

Sessie 1: Missie en waarden (20 september)

Enerzijds is de missie en belangrijk boordinstrument voor je medewerkers en anderzijds straalt je bedrijf een eigen cultuur met bedrijfswaarden uit. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op deze twee essentiële HR-fundamenten.

  • Zet de missie van je bedrijf op papier en maak hem dynamisch en tastbaar. Beschrijf wat je bedrijf zo uniek maakt. Leg jaarlijks een dag vast in je agenda om afstand te nemen en niet in, maar aan je bedrijf te werken.
  • Communiceer over je bedrijfswaarden en maak samen met je medewerkers een concreet ‘waardencharter’. De mate waarin medewerkers zich gelukkig voelen binnen je bedrijf, hangt nauw samen met de overlapping tussen hun persoonlijke waarden en de waarden binnen het bedrijf. Vertaal die waarden naar acties en gedragingen in alle professionele verbanden en op interpersoonlijk vlak.

Sessie 2: Functieomschrijving en organigram (4 oktober)

Goede afspraken maken goede werknemers. Daarom zijn duidelijke functieomschrijvingen en een organigram belangrijk voor een heldere structuur binnen je bedrijf.

  • Een afgebakende functiebeschrijving is een eenvoudig middel om de productiviteit binnen elke onderneming te verhogen, van KMO tot multinational. Je trekt er bovendien de juiste mensen mee aan.
  • In deze sessie leer je met een handige template functieomschrijvingen op te stellen voor elke job. Zo bespaar je tijd en verhoog je de efficiëntie.
  • Koppel zichtbare taken aan elke functie, die een belang hebben voor de totale werking van het bedrijf. Medewerkers willen niet enkel geld verdienen, maar ook zinvol werk doen dat bijdraagt aan het eindresultaat.

Sessie 3: Succesvol rekruteren en selecteren (18 oktober)

Geschikte mensen bereiken voor je bedrijf is een van de belangrijkste taken binnen Human Resources. Tijdens deze sessie reiken we je de nodige tools aan om succesvol te rekruteren.

  • Een heldere vacature is één ding, maar hoe krijg je die bij de juiste kandidaten? Hoe beïnvloedt het imago van je bedrijf wie op je vacatures reageert?
  • We belichten alle facetten van de selectieprocedure. We gebruiken daarbij geen theoretische aanpak, maar geven je concrete tips en tricks die afgestemd zijn op jouw noden.
  • Het is een interactieve training waarbij je leert hoe je een sollicitatiegesprek in goede banen leidt. Zo kan je met gerichte vragen snel inschatten welke competenties de kandidaat bezit.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Officenter Geel

5 Kleinhoefstraat

2440 Geel

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen