Acoustic Soul at TOBACCO with David Goncalves & Bo Saris (1e voorstelling)

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TOBACCO Theater

75 Nes

1012 KD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Akoustische Soul avond

Over dit evenement

David Goncalves en Bo Saris twee soul zangers van Nederlandse bodem die hun sporen ruim hebben verdiend, bundelen hun talenten samen om een akoestische soul avond te organiseren. Zij zullen hun favoriete legendarische ( soul, funk, jazz) songs ten gehore brengen in een akoestische setting. Een warme muzikale beleving van deze twee soul zangers beloofd een avond vol passie en heerlijke muziek.

David Goncalves

Deze soulzanger uit Nederland is een werkelijke duizendpoot. En staat erom bekend dat alles wat hij doet, hij doet met overgave en gevoel. Het grote publiek kan hem kennen als finalist van de 1e editie van Idols in NL 2003. Daarna is hij internationaal doorgebroken met zijn club hit "Always & Forever" in samenwerking met Chocolate Puma.

David heeft altijd al willen acteren naast het zingen. Dus nadat hij op elk pop podium heeft gestaan, was zijn ambitie om zich naar het theater toe te wenden. Zo gezegd zo gedaan, is hij kort daarna in allerlei theater shows te zien geweest waaronder : The Soul of Motown, Soulbrothers, Dreamgirls , Daddy Cool en ten slotte de hoofdrol als Mufasa in the musical The Lion King.

Website David Goncalves

Bo Saris

Is een Nederlandse zanger en kende zijn doorbraak in 2004 met het toenmalige populaire programma Idols, waar hij als winnaar uitkwam. Het nummer ‘When You Think of Me’ dat gepresenteerd werd tijdens de finale was al platina voordat de single in de winkels lag. In augustus 2012 wordt het liedje ‘She’s On Fire’ uitgebracht, met als hoogtepunt dat het lied geplaatst wordt in de film ‘Fifty Shades of Grey’. Bo Saris heeft div albums mogen uitbrengen en staat bekend als 1 van de sterkste soulzangers van Nederlandse bodem.

Website BoSaris

Show 1:

Zaal open : 18:00 uur

Aanvang: 19:00 uur

Einde show: 20:45 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

TOBACCO Theater

75 Nes

1012 KD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen