Gratis

Acquisitie met Janny

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de hete brij

Nieuwe Markt 9

8011 PE Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op dinsdagavond 26 oktober neemt Janny Westenbrink ons mee in de wereld van de sales en acquisitie.

Over dit evenement

Elk bedrijf bestaat enkel aan alleen door de klanten die het bedrijf heeft, onze klanten zijn onze bron van inkomsten. Zonder klanten geen omzet en geen bestaan... hoe mooi zal het zijn om onze klanten te verleiden tot het afnemen van meer en/of andere diensten en producten. Zonder blikken of blozen, zonder ons ongemakkelijk te voelen. Maar gewoon door wat we doen actief te gaan verkopen op een natuurlijke manier en door de trots die we voelen voor ons bedrijf actief uit te dragen.

Op dinsdagavond 26 oktober neemt Janny Westenbrink ons mee in de wereld van de sales en acquisitie.

Ben je opzoek naar naar nieuwe klanten, nieuwe paden of invalshoeken? U heeft behoefte aan inspiratie van buitenaf? Wil je het beste rendement behalen? Dan is deze avond een gouden kans om je bedrijf een boost te geven!

Janny is een mede DNO-er en al meer dan 14 jaar een expert op het gebied van sales, met haar bedrijf West Brinck Acquisitie heeft ze al vele ondernemers ondersteund met de kracht van acquisitie. Janny houdt ervan om gelijk tot actie over te gaan, straight to the point! Geen 10 jaren plan, maar concreet vertaald naar de praktijk en praktisch toepasbaar! Zij biedt haar klanten resultaat met kennis en advies en werkt indien gewenst mee als interim accountmanager. Zij begeleid bij het ontwerpen van belacties, het opstellen van een telefonische pitch, op beurzen en evenementen, bij het schrijven van commerciële brieven, brainstormsessies en sales coaching.

Janny geeft Sales ideeën om direct toe te passen!

Heb je vragen voor Janny over de acquisitie voor jouw bedrijf, wil je iets nieuws doen, behaald de acquisitie niet het gewenste resultaat of ben je er niet zo goed in en weet je niet waar te beginnen... Laat Janny jouw inspireren tijdens deze bijeenkomst en stuur je vraag in... met jouw vragen help je ook andere ondernemers meer kennis te verkrijgen over acquisitie.

Na de interactieve presentatie van Janny praten we met elkaar na onder het genot van een hapje en drankje tijdens onze welbekende DNO-netwerkborrel.

Programma

20:00: Welkom door de voorzitter

20:15: Acquisitie met Janny

21.15: Netwerkborrel

Locatie

De locatie voor deze bijeenkomst: Café de hete brij ( Nieuwe Markt 9, 8011 PE Zwolle)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de hete brij

Nieuwe Markt 9

8011 PE Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator DNO Zwolle

Organisator van Acquisitie met Janny

De NetwerkOnderneming voor Zelfstandig Professionals
De NetwerkOnderneming wordt gevormd door boeiende verenigingen, waarin zelfstandig professionals elkaar regelmatig ontmoeten van elkaar leren en plezier met elkaar maken. De leden van De NetwerkOnderneming (DNO) zijn vakspecialisten die enthousiast en professioneel hun vak uitvoeren. Ze treden daarbij bewust in contact met collega ondernemers. DNO biedt zelfstandig professionals een goed georganiseerd platform om dergelijke contacten te leggen, te onderhouden en te verdiepen. De bijeenkomsten die we voor elkaar verzorgen versterken het vertrouwen en maakt ieders professie zichtbaar. Daardoor ontstaan professionele samenwerkingsverbanden voor gemeenschappelijke klanten.

Ook niet leden kunnen zich aanmelden voor een DNO bijeenkomst, de kosten daarvoor zijn € 30,- per bijeenkomst. Besluit je later toch lid te worden dan worden maximaal 3 opeenvolgende betaalde bijeenkomsten verrekend met je lidmaatschap.

De kosten van een jaarlidmaatschap zijn € 175,-.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen