€ 25

Acquisitie voor ZZP'ers. Maak van 2020 een Knallend Succes!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Als professional heb je veel te bieden. Je hebt een prachtproduct en biedt een mooie dienst aan. Maar hoe overtuig je je potentiele klant?

Over dit evenement

Acquisitie voor ZZP’ers, becoming a Trusted Advisor

Maak van 2020 een knallend succes!

Als professional heb je veel te bieden. Je hebt een mooi product of biedt een geweldige dienst aan. Geen twijfel. Maar hoe overtuig je die potentiële klant? Uiteindelijk moet de ander wel kopen. Hoe zorg je ervoor dat de ander zich geholpen weet met jouw dienst of service? In de training leer je acquisitievaardigheden die jouw kans op succes substantieel vergroten. Dat is 1.

Niet zelden moet je echter ook zelf in beweging komen. Je loopt tegen allerlei innerlijke overtuigingen aan die je effectiviteit dwarsbomen. Je vraagt niet door uit angst brutaal gevonden te worden. Je belt niet op omdat je bang bent opdringerig te zijn. Je neemt het te persoonlijk als de ander je afwijst. Effect is dat je expertise en deskundigheid onvoldoende uit de verf komen. Dat wat je in huis hebt, laat je niet zien. Daar waar de ander je voor in zou kunnen zetten, komt hij onvoldoende te weten. Eigenlijk stel je de ander, maar ook jezelf teleur.

Twee vragen staan tijdens de training centraal:

• “wat weerhoudt mij ervan mijn kracht volledig in te zetten?”

• “hoe verwerf ik vanuit mijn kracht meer en leukere opdrachten?”

Opbouw van de training

Na de training

• Ben je in staat je gesprekspartner effectiever naar jullie gezamenlijke doel toe te bewegen

• Beschik je over technieken die je verkoop substantieel vergroten

• Heb je je eigen blokkades aangepakt en ben je een veel effectievere adviseur

Resultaat

Is een professional die op effectieve wijze zijn doelen bereikt in het belang van hem/haar zelf en zijn klant: een win-win.

Doelgroep

Is iedereen die zijn (commerciële) effectiviteit als professional wil vergroten. Door de confrontatie met jezelf aan te gaan en door het intrainen van vaardigheden die helpen de ander in beweging te krijgen.

Werkwijze

Tijdens de training leer je allereerst acquisitievaardigheden die je commerciële resultaten substantieel vergroten. Op dag 2 ga je aan de slag met blokkades die jouw effectiviteit in de weg kunnen staan. Door zowel aan de vaardigheidskant als aan de innerlijke kant te werken, ziet de ander jou als de professional waar hij graag zaken meedoet. Je wordt de Trusted Advisor die je wilt zijn.

Voorafgaand aan de training voeren wij met iedere deelnemer een individueel intakegesprek. Doel van deze intake is om jouw persoonlijke leerwensen mee te kunnen nemen in de training.

In de training staat leren door doen centraal. Gedurende de training oefen je met allerlei gesprekstechnieken. Daarnaast werk je aan je persoonlijke overtuigingen. De verhouding theorie/praktijk is 30%/70%.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen