Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht door Steven Venhuizen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Mitland Utrecht

Ariënslaan 1

3573 PT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Na deze cursus door topdocent Steven Venhuizen ben je volledig op de hoogte van alle recente ontwikkelingen van het Burgerlijk procesrecht!

Over dit evenement

Omschrijving

In deze veelgevraagde cursus kunnen alle procesrechtelijke actualiteiten van de laatste 12 maanden aan bod komen. Dit kunnen nieuwe wendingen zijn in jurisprudentie, wetgeving of literatuur, maar ook de vaste jurisprudentie die voor de advocaat of rechtshulpverlener dagelijks actueel is, komt aan bod. De praktische bruikbaarheid voor de dagelijkse praktijk staat voorop. Uiteraard krijg je ook een actueel overzicht van de stand van zaken omtrent invoering nieuw procesrecht en/of bewijsrecht.

De docent

Deze middag wordt verzorgd door mr. S.M.A.M. (Steven) Venhuizen, senior raadsheer bij het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch en docent burgerlijk procesrecht.

Steven Venhuizen is absoluut geen onbekende in de juridische (opleidings)wereld en zijn inhoudelijk sterke cursussen worden steevast met een 8 of hoger beoordeeld.

Over Steven Venhuizen

Steven Venhuizen werkt sinds 1985 in de rechterlijke macht. Na het doorlopen van de Raio-opleiding in Arnhem en Nijmegen, werkte hij vanaf 1991 bij de rechtbank ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 2001 is hij werkzaam bij het gerechtshof ’s-Hertogenbosch, vanaf 2009 als senior raadsheer.

Daarnaast verzorgt hij vanaf 1984 juridisch onderwijs. Aanvankelijk betrof dit diverse rechtsgebieden. Daarna kwam de focus te liggen op het burgerlijk recht en vanaf 2001 beperkt hij zich tot het burgerlijk procesrecht.

Binnen het burgerlijk procesrecht verzorgt hij een groot aantal cursussen. Met zijn ervaring als rechter en thans raadsheer weet hij daarbij de theorie op een onderhoudende manier in verbinding te brengen met de praktijk.

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname aan deze cursus - die 3 PO-punten oplevert - bedragen slechts € 125,- excl. btw, dus slechts € 151,25 incl. btw. Na 23 oktober bedragen de kosten € 149,- te vermeerderen met btw.

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en de mogelijkheid met iDEAL te betalen. De factuur ontvang je vervolgens per pdf.

Doelgroep

De doelgroep is advocaten, rechtsbijstandsjuristen, civiele-procesjuristen van bedrijven, deurwaarderskantoren en andere academisch geschoolde juristen. Om de cursus met succes te kunnen volgen moeten cursisten basiskennis van het Burgerlijk procesrecht bezitten.

Syllabus

Eén week voorafgaand aan de cursus ontvang je van ons de digitale syllabus.

Maximum aantal deelnemers

Het maximum aantal deelnemers voor deze scherp geprijsde cursus is 49 personen.

Toelating geschiedt op volgorde van binnenkomst van je inschrijving in het geautomatiseerde systeem.

Annuleringsregeling

Gelet op de kleine groep van genodigden is annulering na inschrijving niet meer mogelijk. Uiteraard is het wel mogelijk om - indien je onverhoopt toch niet kunt deelnemen - een kantoorgenoot of een collega-advocaat in jouw plaats deel te laten nemen. Je blijft wel zelf verantwoordelijk voor de betaling.

Wij verzoeken je vriendelijk die wijziging dan voorafgaand aan de cursus aan het secretariaat (opleidingen@leanlawyers.nl) kenbaar te maken.

Locatie

De cursus wordt gehouden bij Hotel Mitland - vlakbij kantorenpark Rijnsweerd - aan het adres Ariënslaan 1 te Utrecht.

Parkeren/ route

Er is (ruime) parkeergelegenheid bij Hotel Mitland. Hotel Mitland heeft zo'n 160 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er enkele oplaadpunten voor elektrische voertuigen aanwezig.

Over DutchLaw.Academy

Juridische topopleidingen, zonder gedoe, zonder poespas

Sinds dit najaar biedt DutchLaw.Academy zeer voordelige juridische (PO-)cursussen aan zonder onnodige extra's. Met een (post academische)cursus via DutchLaw.Academy heb je niet alleen les van een goede docent, maar ook direct contact met de docent en je mede-cursisten en dat voor een zeer scherpe prijs. Een bedrag waar je vaak alleen online bij een webinar terecht kunt.

Open, eerlijke prijzen - gewoon echt goede docenten

We houden van open- en eerlijkheid. Kwaliteit zonder gedoe, dat is DutchLaw.Academy. Dat zie je onder meer terug in onze heldere cursusvoorstellen en no-nonsense service.

We zijn altijd duidelijk over de kosten en prijzen zo scherp mogelijk. Zo betaal je in het vervolg nooit meer dan nodig voor goede juridische cursussen.

Het gaat onze cursisten trouwens niet alleen om de lage prijzen; cursisten beoordelen onze docenten steevast met een 8 of hoger. Voor minder doen wij het niet ;-)

Datum en tijd

Locatie

Hotel Mitland Utrecht

Ariënslaan 1

3573 PT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen