Ademsessie

Venster Acties

Ademsessie

Jij bent de regisseur tijdens deze unieke ademsessie.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Arnhem wordt binnenkort bekend 6824 HH Arnhem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Gaan dingen soms niet zoals jij zou willen en overkomen dingen je vaak?

Wat een machteloos en gestresst gevoel geeft dat niet waar?

Tijdens deze ademsessie neem jij de regie terug.

Mede door het unieke karakter van deze ademsessies, zijn ze enorm krachtig maar toch voor iedereen toegankelijk. Hier wordt geen standaard methode gebruikt, maar een combinatie van diverse krachtige elementen.

De combinatie van alle factoren die ik gebruik waaronder cacao, psilocybine, manier van ademwerk en sound zorgen ervoor dat er met een minimale dosis een diepte bereikt kan worden. Daarin onderscheiden mijn sessies zich van langdurig verbonden ademen. Hierdoor is de belasting op het lichaam en zenuwstelsel minder zonder dat je inlevert op de kwaliteit van het doel. We wisselen activatie en intergratie af tijdens de sessie. Jij als deelnemer houdt constant de regie.

Extreme ervaringen tijdens ademwerk zijn niet mijn doel, het nemen van de regie en daarbij het ontwaken van lichamelijk, geestelijk, mentaal, spiritueel (hoe jij het wilt) bewustzijn is mijn doel. Waarbij jij de kennis meeneemt naar huis om toe te passen in het dagelijks leven.

Meer weten of alvast contact maken?

jos@adembaas.nl

+31620752424

Praktische informatie:

- Zorg voor comfortabele kleding

- Zorg dat je geen volle maag hebt

- Neem vooraf contact op als onderstaande van toepassing is; gebruik antidepressiva, hooggevoelig, epilepsie, long en/of hart problemen, depressie of angst/paniek aanvallen.

- 1 Ticket beschikbaar voor 50% (deelnemer met een kleine beurs)

Ik heb een diepe passie voor de kracht van je adem, het menselijk lichaam, verbinden en persoonlijke ontwikkeling. Professionele begeleiding met liefdevolle aanwezigheid en nieuwsgierigheid is wat je van mijn aanwezigheid mag verwachten.

https://www.adembaas.nl