ADHD Meet-up Breda  | Dinsdag 5 juli om 20:00 (12 plekken)

ADHD Meet-up Breda | Dinsdag 5 juli om 20:00 (12 plekken)

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Breda

5 Princenhagelaan

4813 DA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Gezellige, informele meet-up voor mannen en vrouwen met ADHD/ADD in Breda (gratis / 12 plekken).

Over dit evenement

Op dinsdag 5 juli 2022 om 20:00 organiseren wij een gezellige, informele meet-up voor mannen en vrouwen met ADHD/ADD in Breda. De meet-up vindt plaats in de bar van hotel Van der Valk Princeville . Er zijn in totaal 12 plekken beschikbaar. De meet-up duurt tot ongeveer 23:00.

Het doel van de meet-up is om onder het genot van een drankje (en eventueel hapje) andere mensen met ADHD/ADD te leren kennen en om er samen een gezellige avond van te maken. Het staat je vrij om spelletjes en/of andere leuke dingen mee te nemen.

Interesse om deel te nemen?

Heb jij ADHD/ADD en wil jij graag bij deze meet-up aanwezig zijn, registreer dan je gratis ticket via Eventbrite. Er zijn in totaal 12 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren als je interesse hebt, want anders zijn alle plekken wellicht al vergeven.

De meet-up is gratis. Drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. Neem eventueel wat cash geld mee, zodat we een gezamelijke bon makkelijker kunnen afrekenen.

Hotel Van der Valk Princeville ligt vlakbij de snelweg en er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Ook stopt er een bus om de hoek van het hotel.

Meet-up vol? Zet jezelf op de wachtlijst.

Mocht Eventbrite aangeven dat de meet-up vol zit, vergeet jezelf dan niet toe te voegen aan de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er afzeggingen zijn, waardoor er plekken vrijkomen. Je krijgt dan van ons een e-mail waarmee je alsnog een ticket kan registreren.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen