Administratie en belasting voor ondernemers

Administratie en belasting voor ondernemers

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Laan van Scheut 10

6525EM Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Hoe slim is jouw administratie voor de belasting?

Over dit evenement

Over de workshop

Je administratie doen en je belastingaangifte invullen: niemands hobby. Het is niet leuk en zeer tijdrovend! Maar dat kan volgens Silvanna heel anders. In deze workshop leert zij je de beslissingen die je door het jaar heen neemt, gelijk goed te verwerken in je administratie en alvast alles klaar te zetten voor de belastingaangifte. Hoe slim!

Een goede administratie geeft je continu inzicht in de financiële positie van je onderneming. Stijgen je inkomsten of juist de uitgaven? En welke klanten hebben nog niet betaald? Je financiële administratie is een stuurmiddel voor je onderneming. De Belastingdienst stelt eisen aan de administratie. Bepaalde zaken moet je er verplicht in opnemen.

In deze workshop krijg je concrete en praktische tips voor jouw administratie zodat je gedurende het jaar al voorbereidingen treft voor de belastingaangifte. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook nog tips voor de eindejaarsaangifte.

Door wie

Silvanna van Graven, financieel adviseur en eigenaar van Van Graven Finance & Advice. Zij helpt MKB ondernemers hun financiële zaken op orde te krijgen, denk aan de administratie en belastingaangiftes. Daarnaast financiële doelen stellen, deze meetbaar te maken en na te streven.

Delen met vrienden