€ 21,60

Admiral Freebee Solo

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zebrastraat

Zebrastraat 32

Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

A Duet For One. Tien eigenzinnige versies van songs zoals Admiral Freebee die in het voorbije decennium op diverse podia voor het voetlicht bracht. Géén Best Of dus, laat staan een Greatest Hits - daarvan heeft de Admiraal er simpelweg te veel - maar wel een andere, hoogst fascinerende kijk op de vrolijke wanhoop die hij zijn oeuvre mag noemen. Net als bij de aankomende solo concerten in Antwerpen en Nederland, vindt Tom Van Laere zichzelf daarbij veelal alleen op het podium terug, alwaar hij met doorleefde stem en verbeten akoestisch gitaarspel op zoek gaat naar de definitieve versies van nieuwere en oudere Freebee classics.

Van het prachtige Buddy via het gloedvolle Oh Darkness tot het in ons collectieve geheugen gegrifde Get Out Of Town: soms is het alsof Van Laere terwijl hij speelt in de spiegel kijkt en diep in zijn eigen ogen eindelijk vindt wat hij altijd al met deze liedjes wilde vertellen; als in een duet dat hij met zichzelf zingt.

Zo grasduint A Duet For One op intrigerende wijze door the ever present, zonder ooit nostalgisch te worden. Integendeel, hier en daar openen zich nieuwe wegen. Dixit de Admiraal: ‘Want ik vind mezelf eigenlijk nog altijd veelbelovend.’

19h00 Doors

20h30 Admiral Freebee Solo

22h00 End

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zebrastraat

Zebrastraat 32

Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen