Gratis

Adobe Lightroom Classic webinar door Wout de Jong

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een gratis webinar met Wout de Jong over sneller, beter en slimmer werken met Adobe Lightroom Classic.

Over dit evenement

Adobe Lightroom Classic is een bewerkingsprogramma speciaal voor fotografen. Met de talloze mogelijkheden bewerk en creëer je prachtige foto's. Maar hoe krijg je dan zo'n perfect beeld en hoe werken alle opties nou precies? Wij leggen het je uit in een speciale gratis Adobe Lightroom Classic webinar!

Wat leer je tijdens deze webinar?

In dit webinar georganiseerd door Calumet, laat fotograaf Wout de Jong zien hoe je snel en doelgericht met Lightroom kan werken. Wout werkt al jaren met Lightroom en deelt graag zijn ervaring met andere fotografen. Er zullen diverse onderwerpen aan bod komen, tips en tricks worden gedeeld, en aan het einde zullen vragen beantwoord worden.

De te behandelen onderwerpen in de webinar zijn als volgt:

  • Foto organisatie
  • Veilig en zeker backuppen van foto’s en Catalogi
  • Werken met presets en profielen
  • Batchbewerking
  • Selectieve beeldbewerkingen
  • Helderheidsmaskers
  • Koppeling met Lightroom (mobile)
  • Online presentaties
  • Maken van Lay-outs voor print en web
  • Magazines en fotoboeken direct vanuit Lightroom

Waar?

De webinar zal op donderdag 24 juni digitaal plaatsvinden via Zoom. Wout de Jong zal om 20:00 uur live gaan, en het zal zo'n twee uur duren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een dag voor de webinar ontvang je de Zoom-link.

Tip

Tijdens de webinar kan je alvast je vragen stellen via de Q&A chat, welke aan het einde beantwoord zullen worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Calumet Photographic

Organisator van Adobe Lightroom Classic webinar door Wout de Jong

Calumet heeft alles wat je nodig hebt, vanaf je eerste spiegelreflex tot een complete studio-inrichting. Al 30 jaar rekenen professionele fotografen en enthousiaste amateurs in Nederland op Calumet, omdat ze weten dat ze daar de benodigde apparatuur en een perfect advies kunnen krijgen. Onze verkopers kennen de fotobranche door en door en kunnen je daardoor perfect helpen de juiste beslissingen te nemen bij de aanschaf van je apparatuur. Of het nu om je eerste DSLR of om een middenformaatsysteem gaat, wij helpen je precies te vinden wat je nodig hebt.

Bij Calumet kun je een digitale spiegelreflexcamera rustig even vasthouden en voelen hoe plezierig hij in de hand ligt. Ondertussen leggen we jou bij een kop koffie de fantastische features uit. Bij aankoop van een digitale spiegelreflexcamera bieden we je bovendien een gedegen gebruikerstraining. Helemaal gratis. Wij begrijpen je eisen en wensen als vakfotograaf of serieuze hobbyist als geen ander. Geen wonder dat veel professionals ons regelmatig bezoeken. Kom eens langs en ervaar het zelf.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen