!Afgelast! Op en top lente met MKB Rotterdam Rijnmond en Sligro

Venster Acties

!Afgelast! Op en top lente met MKB Rotterdam Rijnmond en Sligro

Kom naar de Sligro voor de leukste proeverij van het jaar!

Door MKB Rotterdam Rijnmond

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 17 mrt. 2020 17:00 - 20:00 CET

Locatie

Sligro Rotterdam Spaanse Polder 181 Groothandelsmarkt 3044 HG Rotterdam Netherlands

Over dit evenement

Ben je een fijnproever en houd je van netwerken? Dan nodigen we je graag namens MKB-partner Sligro Rotterdam Spaanse Polder ook dit jaar weer van harte uit voor de uitgebreide Voorjaarsproeverij op dinsdag 17 maart a.s. vanaf 17.00 uur.

Geniet van de culinaire hoogstandjes (vlees, vis én vegetarisch) en laat je verrassen door de trendy wijnen, speciaalbier en bijzondere koffie, terwijl je nieuwe contacten maakt of bestaande onderhoudt. Dat is smakelijk netwerken!

Het evenement is gratis toegankelijk en exclusief bestemd voor partners en leden van MKB Rotterdam Rijnmond en geselecteerde relaties van Sligro en MKB Rotterdam Rijnmond.

Met een goedgevulde goodiebag voor thuis raak je vanzelf in de stemming voor het lenteseizoen. Laat dit unieke evenement niet aan je voorbijgaan en schrijf direct in!

Programma

17.00 uur: Inloop + ontvangstborrel

17.30 uur: Welkomstwoord

17.45 uur: U wordt in groepjes langs de diverse proeverijen geleid met tussendoor en na afloop uiteraard ruimschoots de tijd om te netwerken

20.00 uur: Einde van het evenement.

Over de organisator

Georganiseerd door
MKB Rotterdam Rijnmond

Geen woorden maar Zaken!

MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden én versterken en doet dit door een breed scala aan (netwerk)activiteiten, een actieve lobby en individuele ledenvoordelen.

 

Graag tot ziens op de MKB Rotterdam Rijnmond (netwerk)bijeenkomsten, klik hier voor de (netwerk)agenda.

 

Aanwezig zijn op een MKB evenement houdt in dat u automatisch akkoord gaat met het eventueel gebruik van beeldmateriaal door MKB Rotterdam Rijnmond tijdens het event. Wanneer u uitdrukkelijk niet gefotografeerd of gefilmd wilt worden, dient u dit tijdens het betreffende evenement duidelijk te maken aan de organisatie.

 

Aanmelding voor een MKB evenement houdt in dat u akkoord gaat, dat MKB Rotterdam Rijnmond het gebruikte emailadres mag gebruiken voor het verzenden van vervolguitnodigingen voor soortgelijke events en/of het verzenden van informatie over de bijeenkomsten. Wanneer u hier geen prijs opstelt, kunt u zich altijd afmelden via de digitale uitnodigingen of door een email te sturen naar info@mkb-rotterdam.nl.