Gratis

Afsluitende avond 100 Talentvolle Vrouwen Apeldoorn

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foenix Kringloop & Reintegratie

Vlijtseweg 136

7317 AK Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
BREAKING NEWS: 100 Talentvolle Vrouwen Apeldoorn stopt!

Over dit evenement

Na acht mooie jaren stopt 100 Talentvolle Vrouwen met haar activiteiten. Zeker 1000 vrouwen hebben hun talenten ontdekt, die onder woorden leren brengen, de stap genomen om hun netwerk uit te breiden en contact gelegd met andere vrouwen om hun ervaringen uit te wisselen.

100 workshopavonden

Aan bijna 100 workshopavonden hebben vele anderen - altijd belangeloos - meegewerkt, door hun kennis en vaardigheden te delen. En al een flink aantal jaren zorgt Foenix Kringloop voor eindeloos veel kopjes koffie en thee.

Positieve ontwikkelingen

De laatste tijd werd het lastiger om workshopleiders te vinden. Ook liep de belangstelling terug. Dat is jammer, maar heeft wellicht ook te maken met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. We zien dit als positief en vinden het daarom een goed moment om te stoppen. Tijdens de workshopavond van januari is dit al aangekondigd.

Afsluiting op maandag 2 maart

We sluiten niet zomaar af, maar doen dit met een gezellig bijeenkomst op de eerste maandag van maart. Zoals altijd zijn alle talentvolle vrouwen vanaf 19.30 uur welkom bij Foenix aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Ook iedereen die in de afgelopen jaren deelnam - als deelnemer of als workshopleider - hopen we te begroeten. Samen willen we terugkijken op de afgelopen jaren. Foenix zorgt voor wat lekkers bij de koffie en voor een hapje bij het drankje. Toegang en consumpties zijn (zoals altijd) kosteloos.

Kom ook!

Je komt toch ook! Meld je aan. Dan sluiten we af met misschien wel 100 talentvolle vrouwen. En wat talentvolle mannen uiteraard!

Ilonka Noort, Teuna Bouwmeester en Anja Straathof

Vragen? Bel Anja: 06 – 8164 0085 of mail aan info@100talentvollevrouwen.nl

(foto: Designed by Asier_relampagoestudio / Freepik)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foenix Kringloop & Reintegratie

Vlijtseweg 136

7317 AK Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen