Gratis

Afsluiting Programma Creatieve Industrie - Duurzaam Leven: ochtendgesprek 1

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kazerne

8 Paradijslaan

5611 KN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ochtendticket voor 15 september 09.00 - 12.00 met toegang tot opening + inspiratiesessie + ochtendgesprek 1: Duurzame industrie

Over dit evenement

Op 15 september staat Kazerne in het teken van de themadag: Duurzaam Leven. De ambassadeur voor deze dag is Bas van Abel, oprichter van duurzame smartphonefabrikant Fairphone (fairphone.com) en medeoprichter van circulaire start-up De Clique. Hij begint de dag met een inspiratiesessie en neemt deel aan verschillende gesprekken en discussiepanels. Gedurende de dag worden er verschillende duurzame ontwerpprojecten gepresenteerd en gaat men in gesprek over hoe ontwerp kan bijdragen aan bewustwording over- en het stimuleren van duurzaamheid bij zowel consumenten als het bedrijfsleven.

Dit betreft het ochtendticket voor ochtendgesprek 1: Duurzame industrie – hoe verbind je de keten? Gespreksleider is Bas van Abel (De Clique) en gasten zijn o.a.: Simone de Waart (Material Sense), Patrick Schuur en Ken Giang(Print+) en Koen Brugmans (Right Rugs).

Met dit ochtendticket krijg je toegang tot het evenement van 09.00 - 12.00 met opening + inspiratiesessie + ochtendgesprek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kazerne

8 Paradijslaan

5611 KN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Cultuur Eindhoven

Organisator van Afsluiting Programma Creatieve Industrie - Duurzaam Leven: ochtendgesprek 1

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen