Gratis

Afsluiting Programma Creatieve Industrie - Lang Leve Leren ochtendgesprek 1

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kazerne

8 Paradijslaan

5611 KN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ochtendticket voor 24 september 09.00 - 12.00 met toegang tot opening + inspiratiesessie + ochtendgesprek 1: ontwikkeling prille talenten

Over dit evenement

De themadag op 24 september heeft de titel Lang Leve Leren!. Deze dag richt zich op de ontwikkeling van creativiteit in verschillende fases van iemands leven. Ambassadeur Anne Mieke Eggenkamp, bedrijfsinnovator met bedrijf Caracta, voorzitter van de Raad van Toezicht BYBORRE en eerder voorzitter van het College van Bestuur van Design Academy Eindhoven, zal deze dag mede vormgeven. De dag begint met een inspiratiesessie van Anne Mieke Eggenkamp. Daarna volgen drie ochtendgesprekken die parallel aan elkaar lopen. Je koopt een ticket voor 1 van die gesprekken.

Dit betreft het ochtendticket voor ochtendgesprek 1: Creatieve industrie – hoe stimuleer je de creativiteit van kinderen? Gespreksleider is Oscar Kocken en gasten zijn o.a.: Joes Janmaat (Joes + Manon) en Mitchell Jacobs (Studio Tast).

Met dit ochtendticket krijg je toegang tot het evenement van 09.00 - 12.00 met opening + inspiratiesessie + ochtendgesprek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kazerne

8 Paradijslaan

5611 KN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Cultuur Eindhoven

Organisator van Afsluiting Programma Creatieve Industrie - Lang Leve Leren ochtendgesprek 1

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen