€ 114,84

Afterburn: Dromen, doelen en talentenworkshop

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Je wilt graag een stap voorwaarts zetten. Echt in je kracht komen en werken of studeren in een veld waar jij je hart aan kunt geven.

Maar je voelt ook dat je nog iets nodig hebt. Een inzicht. Dat laatste zetje waardoor je weet wat je nu eigenlijk écht wilt en de stappen die ervoor nodig zijn om daar te komen.

Dat is precies waar deze workshop over gaat. Tijdens een leuke, interactieve middag ontdek je waar je werkelijke passies en dromen liggen. Je gaat even helemaal vrij van alle kaders en geeft ruimte aan jouw diepste wensen.

Om te zorgen dat je al deze plannen ook echt vorm krijgen, krijg je door middel van een krachtige oefening de kans om een stappenplan voor jezelf op te stellen. Dit koppel je bovendien aan jouw natuurlijke talenten. Dat is pas echt in je kracht werken en leven!


Wat krijg je in deze workshop?

Tijdens Afterburn krijg je de volgende concrete inzichten en ervaringen:

- Je ontwikkelt een visie voor een leven dat echt bij je past
- Je stelt grote en kleine doelen op om die visie tot leven te wekken
- Je gaat naar huis met een concreet en haalbaar stappenplan, waar je al direct aan kunt beginnen
- Je hebt inzicht in jouw unieke talenten en hoe ze jou kunnen helpen bij het verwezenlijken van je dromen


Voor wie is Afterburn?

Deze training is bedoeld voor iedereen die stappen wil zetten op weg naar een positief leven dat bij jou past. Zeer geschikt voor mensen die in de laatste fase van hun burn-out zitten en de blik op de toekomst willen richten.

Als je nog steeds de effecten van stress en burn-out ervaart ben je ook heel welkom. Voor het stappenplan neemt iedere deelnemer namelijk zijn huidige situatie als vertrekpunt. Dat betekent dat je sowieso naar huis gaat met een actieplan dat bij jou past en je helpt om je blik weer op een positieve toekomst te richten.


Locatie, tijd en verzorging

De training vindt plaats in Utrecht en is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. De exacte locatie wordt uiterlijk een week voor het evenement via de e-mail bekendgemaakt.

Tijd: 28 oktober van 13:00 - 17:00 uur

Verzorging: koffie, thee, water en voldoende lekkere hapjes tussendoor

Voor alle workshopmaterialen wordt gezorgd.


Voor vragen, mail info@jongburnout.nl


Good to know


*Ben je slecht ter been? Geen probleem. De locatie is goed toegankelijik voor mindervaliden. Stuur wel even een mailtje naar info@jongburnout.nl, zodat er rekening gehouden kan worden met jouw situatie indien nodig.

*Na boeking is het niet kostenloze annulering helaas niet mogelijk, in verband met de kosten die in de voorbereiding op het aantal deelnemers gemaakt worden. Wel is het mogelijk om jouw kaartje door te geven / verkopen aan een ander.

*Ben je jonger dan 18 jaar? Je mag deelnemen aan de workshop, maar enkel met toestemming van jouw ouders. Als je je inschrijft gaat Jong Burnout er vanuit dat dit betekent dat je ouders akkoord zijn met jouw deelname.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen