Gratis

Agile Cafe

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bar Lot

Euclideslaan 60

3584 BN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Eén van de doelen van Agile werken is het voortdurend verbeteren van het samen werken in teams. In het contact met onze klanten pikken we de signalen op dat het leren in teams achterblijft. Deze avond creëren we - aan de hand van concrete uitdagingen - inspiratie en werkbare oplossingen.

De vraag van vandaag: ”Hoe bevorder jij het leren in teams?”


Ontmoeten & Hapje

Ons doel is professionals uit verschillende branches, maar met vergelijkbare uitdagingen bij elkaar te brengen in een ongedwongen sfeer. Om 16.30 uur start de inloop van het Agile Café start met een hartverwarmend soepje en een zinnenprikkelend broodje. We komen midden in de Urban Jungle van Rijnsweerd bij elkaar in Bar Lot, Euclideslaan 60, 3584 BN Utrecht. Je kunt hier prima parkeren

Kennisdelen & Breinstromen

Om 17.00 uur trappen we actief en creatief af met het thema van deze avond: Leren en ontwikkelen in teams. Geleid door jouw concrete uitdagingen creëren wij samen inspiratie en werkbare oplossingen. Wij delen graag met jou onze (opgeteld) 180 jaar ervaring in het werken met groepen.

Laven & Verbinden

Tegen 20.30 uur is het inhoudelijk deel van het café afgerond en gaan we door met de borrel. Er is dan ruim gelegenheid tot nabeschouwen, nagenieten en netwerken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bar Lot

Euclideslaan 60

3584 BN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen