Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Agile en Scrum

Inspiratie Netwerk 0413 | #IN0413

Maandag 7 mei 2018 van 20:00 tot 22:30 (CEST)

Agile en Scrum

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Toegangskaart 7 mei 2018 Gratis  

Deel Agile en Scrum

Evenementdetails

Je hoort steeds vaker de begrippen Scrum en Agile genoemd worden. Maar wat is het eigenlijk en wat kan het voor jou en/ of je organisatie betekenen? Waarom is het eigenlijk zo populair in de software wereld? Je ziet ook dat het ook buiten de software wereld aan populariteit stijgt. Sommige mensen gebruiken het zelfs thuis of op school.

Strategisch Agile leiderschap In deze sessie verkennen we een leiderschap-strategie voor het creëren van volwassen Scrum teams. Het merendeel van de software-gedreven organisaties gebruikt Scrum voor het ontwikkelen van hun producten. Slechts een kleine hoeveelheid van deze organisaties past Scrum op een optimale manier toe. De hoge complexiteit van werk vraagt vaak om volwassen, creatieve en zelf-organiserende teams. Echter, aangezien de meeste organisaties niet gebouwd zijn op zelf-organiserende principes, ontstaan bij een Agile transformatie vaak frustraties en verkeerde verwachtingen. Het is de taak van de leiders in een Agile transformatie een strategie te ontwikkelen, die Scrum teams helpt om te groeien en hun potentie waar te maken. Tijdens deze sessie ontdekken we een veel voorkomend patroon, dat leiders kunnen gebruiken in het ontwikkelen van een groei-strategie. We verkennen verder:

  • Verschillende redenen waarom veel Scrum teams niet optimaal functioneren
  • Een aantal niveaus van team-volwassenheid, met elk zijn eigen leiderschap-eigenschappen
  • Een aantal leiderschap-tips voor het creëren van een ontwikkel-strategie

Ron Eringa is Agile Leiderschaps ontwikkelaar en Professional Scrum trainer bij Scrum.org. Hij is hier verantwoordelijk voor de leiderschap-trainingen en helpt organisaties en mensen om het beste uit zichzelf te halen. Zijn passie is het ontwikkelen van leiderschap in alle lagen van de organisatie, zodat briljante ideeën kunnen leiden tot waardevolle producten.

 

Uiteraard is de entree weer gratis!

Locatie:
Bibliotheek Heeswijk
Dinther-Plein 1969 4
5473 CA

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Bibliotheek
Plein 1969 4
5473 CA Heeswijk Dinther
Nederland

Maandag 7 mei 2018 van 20:00 tot 22:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Inspiratie Netwerk 0413 | #IN0413

Inspiratie Netwerk 0413 | regio Uden/Veghel | @joostvanbeek | @JaapvdLinde |  www.in0413.nl

 

Beschrijving

Inspiratie Netwerk 0413 heeft als doelstelling met vaste regelmaat bij elkaar te komen om weetjes en ontwikkelingen over nieuwe media met elkaar te delen, ervaringen uit te wisselen en discussies te hebben over het wel en/of niet gebruiken van nieuwe media, bijvoorbeeld op de werkvloer, in de sport, journalistiek, als commercieel instrument, voor evenementen en vrijetijd en natuurlijk ook voor persoonlijk gebruik. Kortom alle vormen van de nieuwe media komen aan bod.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.