€ 482,79

Agile FUNdation Workshop - We visit you!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie en datum in afstemming bepalen

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lean, Kanban, Scrum en Agile!?! What's NNext en hoe gaat die met elkaar samen werken?

Tijdens onze Agile FUNdation Workshop krijg je een overzicht van alle onderdelen die samen hangen met Agile om een goede FUNdation te leggen rondom zelforganiserende teams. Je leert de overeenkomsten, verschillen en wat er allemaal nodig is om het geheel (nog beter) werkend te krijgen. Veel elementen worden vaak naast elkaar aangereikt en dienen in elkaars verlengde te werken om waardevolle stappen te maken en als organisatie te groeien.

“The secret of getting ahead is getting started” – Mark Twain

Na het volgen van onze Agile FUNdation Workshop heb je handvatten om zelfstandig de volgende stappen te maken door de verbinding te leggen tussen de verschillende initiatieven. Op deze manier worden de teams wendbaarder en flexibeler en levert het geheel meer-waarde. Je zet de kunst van het klein maken, het beginnen met het belangrijkste en de kracht van een goede voorbereiding in om te excelleren naar een High Performance Team.

Deze workshop is uitermate geschikt voor mensen in organisaties die nog niet bekend zijn met Agile of organisaties die meer resultaten willen halen uit Lean, Kanban, Scrum en Agile.

Details Agile FUNdation Workshop

Tijdens de SUMMER FUNspiration sessies geven we van onze verschillende workshops een halve dag variant aan bedrijven om tijdens de zomer extra inspiratie en FUN te creëren. Dit jaar staan onze zomer activiteiten in het teken van Heartbeat 2B op woensdag 10 oktober 2018. De opbrengsten van zowel onze Summerschool initiatieven en de dag zelf worden gedoneerd aan de Hartstichting, ons goede doel van 2018.

Het aantal deelnemers tijdens de workshop ligt tussen de 6 en 15 personen en worden op jullie eigen locatie verzorgd. Wees er snel bij want er zijn slechts 5 stuks per workshop beschikbaar.

De kosten voor de bovenstaande workshops tijdens de SUMMER FUNspiration zijn € 399,- (excl. BTW) per workshop.

Heartbeat 2B – in actie voor de Hartstichting

De volledige opbrengst van de workshops (excl. servicekosten) wordt gedoneerd aan onze actie voor de Hartstichting. Dit doen wij ter voorbereiding en promotie van het Heartbeat 2B event op woensdag 10 oktober 2018. Meer informatie: https://heartbeat2b.eventbrite.nl

Aanvullende informatie NNagility SUMMER FUNspiration sessies

Ga deze zomer samen met ons aan de slag tijdens één van onze FUNspiration sessies. Doe kennis op van Agile en Scaling Agile om dit in te zetten om jouw organisatie te helpen door de Digitale Transformatie. Leer hoe jij met jouw eigen team(s) kan verbeteren en vernieuwen om deze echt zelf-organiserend te maken.

Tijdens alle FUNspiration sessies maak je kennis met de uitzonderlijke en zeer effectieve aanpak van NNagility. Vanuit het Klavertje-4 model hanteren wij de versterkende mix van Being Agile (Agile Zijn) en Doing Agile (Agile Doen) om jouw eigen WoW-factor te ontdekken en Agile in je organisatie te schalen. Gedurende sessies ga je deze kracht ervaren en krijg je ideeën waarvan jouw hart sneller gaat kloppen.

Wij hanteren de innovatieve variant van het 70:20:10 model om (organisatie) eigen interne High Performance Teams te creëren. Het doel is om zo goed mogelijk in de flow te komen en vervolgens zelf de transitie te begeleiden. Op die manier levert dit een positieve bijdrage in de richting van een High Performance Organisatie (HPO).

In ons werk combineren we traditionele spelelementen zoals kaart- en bordspelen met zeer geavanceerde gaming technologie om benodigde energie en beweging te creëren. Dit is ook de reden waarom we in al onze workshops het Learning by Playing principe hanteren. Samen gaan we spelenderwijs aan de slag met verschillende FUN onderdelen en laten we je kennismaken met Knowingo om je makkelijker en beter te laten leren. Op deze manier blijft ook de opgedane kennis beter hangen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Locatie en datum in afstemming bepalen

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen