Gratis

Agile & HR vriend of vijand?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In deze sessie neemt Astrid Karsten, auteur van o.a Toolkit voor Agile Talentontwikkeling, de deelnemers mee in het land van agile en HR.

Over dit evenement

Omdat de wereld om ons heen razendsnel (en steeds sneller!) verandert, wordt er steeds meer wendbaarheid gevraagd. HR kan een sleutelrol spelen in het vergroten van die wendbaarheid.

Waar heeft wendbaarheid al zijn plek gevonden? Welke gebieden zijn er nog te ontdekken? En vooral, hoe dóe je dat nu? Agile en HR? Aan de hand van de landkaart Agile HR verkennen we samen het landschap en doen we nieuwe inzichten op. Aan het eind van de sessie weet je wat Agile HR is en hoe je de eerste stappen kunt zetten om het toe te passen.

PS. Deze kennissessie is enkel toegankelijk voor leden van het Bedrijvennetwerk HR. Vooraf vind screening plaats van alle aanmeldingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bedrijvennetwerk HR

Organisator van Agile & HR vriend of vijand?

Het Bedrijvennetwerk HR is een samenwerkingsverband op het gebied van Human Resources. Een twintigtal grotere, vaak internationaal opererende organisaties in Nederland delen kennis en ervaring, stimuleren een brede kijk op HRM en willen een wezenlijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van het vakgebied. Een groots en meeslepend jaarlijks event, communities of practice die zich verdiepen in HR next practices, kennissessies waarin aansprekende praktijkthema’s worden gedeeld en andere manieren waarop kennisdeling en kenniscreatie worden gestimuleerd zijn onderdeel van ons palet. Meer informatie? Kijk dan op www.bedrijvennetwerkhr.nl.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen