Al die Kleuren - een poëtisch vocaal, Roosendaals fotoverhaal

Venster Acties

Meerdere data

Al die Kleuren - een poëtisch vocaal, Roosendaals fotoverhaal

Al die Kleuren-een poëtisch vocaal, Roosendaals fotoverhaal. Fotografie, dichtkunst en zang ontmoeten elkaar in deze sfeervolle fotocollage.

Door Stichting PuurSzang

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 12 mei 2023 20:15 - za. 13 mei 2023 23:30 CEST

Locatie

Theaterzaal-Stichting Cultuurhuis Bovendonk 111 Bovendonk 4707 ZH Roosendaal Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Al die Kleuren-een poëtisch vocaal, Roosendaals fotoverhaal. Mooie dichtkunst van dichterscollectief de Ganzenveer en live zang van Stichting PuurSzang ontmoeten en versterken elkaar in deze prachtige en sfeervolle fotocollage van fotogroep 't Statiefje.

Bij Cultuurhuis Bovendonk (Bovendonk 111, 4707 ZH Roosendaal) zijn 80 parkeerplaatsen beschikbaar. Mocht er geen plaats meer zijn op de parkeerplaats, dan verzoeken wij u vriendelijk om bij het verlaten van het parkeerterrein linksaf te slaan, de bocht te nemen naar rechts en te parkeren in de parkeerstrook die u dan aan uw linkerkant ziet. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw auto NIET voor de deur van de bewoners van Bovendonk te plaatsen. Dit zorgt voor onnodig ongemak en overlast.

Op het terrein zelf is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig (stalling geheel op eigen risico).

In Cultuurhuis Bovendonk is voorafgaande aan de voorstelling tegen betaling koffie, thee, fris, bier (inclusief 0,0%) en wijn verkrijgbaar. U kunt vanaf 45 minuten voor de voorstelling in de ontmoetingsruimte van Cultuurhuis Bovendonk terecht (12 mei=19.30u/ 13 mei=14.45u/ 19.30u) Ook tot ca. 1 uur na de voorstelling kunt u nog nababbelen onder het genot van een drankje.

Wij kiezen ervoor om de verkopen van de drankjes geheel cashless te laten verlopen. U kunt dus alleen pinnen bij de bar.

Onze voorstelling zal tussen de 70 en 80 minuten duren. Er is tussendoor geen pauze.

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting PuurSzang
€ 8,50