Nog niet te koop

Algemene Leden Vergadering Osteoporose Vereniging

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Seats2meet.com Utrecht CS

65 Moreelsepark

3511 EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Algemene Leden Vergadering is voor LEDEN van onze vereniging. Bent u lid dan nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse vergadering.

Elk jaar staan er een aantal onderwerpen op de agenda waarvoor we de stem van de leden nodig hebben. Het bestuur kan op basis van de besluiten die in de Algemene Leden Vergadering worden genomen uitvoering geven aan taken die vereniging heeft. Op basis van de beschikbare middelen en (vrijwillige) menskracht bouwen we aan een vereniging die zich inzet voor botgezondheid en specifiek voor mensen met osteoporose, osteopenie en leven met de gevolgen van fracturen.

De uitdaging wordt met het jaar groter en daarbij past een vereniging die actief en met betrokken leden zich inzet voor een steeds groter en manifestere uitdaging. Immers Zinnige Zorg en goede ondersteuning geeft mensen de handvatten om zich in te zetten voor hun botten.

Ben je lid dan nodigen we je van harte uit. Ben je geen lid, maar heb je intresse in ons werk neem dan contact op met ons secretariaat 088 - 505 43 00 of secretariaat@osteoporosevereniging.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Seats2meet.com Utrecht CS

65 Moreelsepark

3511 EP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen