Gratis

Algemene Leden Vergadering Qurrent

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Fabrique

Westkanaaldijk 7

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ieder jaar organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering. Je kunt je nu aanmelden (afmelden is niet nodig). Hieronder alvast een voorproefje van wat we allemaal voor je in petto hebben. We hebben er zin in!

Er zijn twee rondes met workshops, van beiden een half uur. Tijdens je aanmelding geef je je voorkeur aan. Je kunt kiezen uit: duurzaam crowdfunden, noodnaak van de verandering, duurzaam bouwen, effectief brainstormen of sportmarketing.

Onze partners zijn ook aanwezig. Zo zijn onder andere SpeedComfort en Solesta er, zijn er lekkere eet- en drink gelegenheden en willen wij je ook inspireren met duurzame innovaties.

In 2015 startten we met de bouw van het Zuid-Hollandse windpark Hellegatsplein. Sinds januari 2016 draaien de windmolens op volle toeren. In onze virtual reality hoek kan jij een kijkje nemen bij de bouw van het windpark. Zet de bril op en bekijk de werkzaamheden en het windpark van heel dichtbij.

De keynote speaker is Annemarie Rakhorst. Anne-Marie Rakhorst werd in 2000 verkozen tot zakenvrouw van het jaar. Ze is oprichter van Search, een ingenieurs- en adviesbureau, laboratorium en opleidingsinstituut. Ze verzorgt verschillende columns en spreekt op 10 juni bij ons, over ondernemerschap en duurzaamheid.

Het programma
9:30 Binnenkomst
10:00 Algemene Ledenvergadering
Keynote speaker Anne-marie Rakhorst.
12:00 Workshop I naar keuze
12:30 Workshop II naar keuze
13:00 Lunch & ALVestival
15:00 Einde

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Fabrique

Westkanaaldijk 7

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen