Algemene Ledenvergadering - Samenwerken, binden en toekomst

Venster Acties

Algemene Ledenvergadering - Samenwerken, binden en toekomst

Ook zo benieuwd naar hoe we samen werken in deze tijd? En wat dat betekent voor de toekomst? Meld je dan aan voor de ALV!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Graag nodigen we je uit voor onze Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 april 2021 van 15.30 tot 17.15 uur. Voorzitter Marcel Hielkema en directeur Karel Heijink vertellen je dan waar we nu staan met de vereniging. Via Menti.com vragen we ook naar jouw mening, dus houd je telefoon bij de hand. De inlogcode hiervoor ontvang je tijdens de vergadering.

Tijdens deze ALV vindt er ook een bestuurswisseling plaats. Bernard de Graaf, voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, draagt het stokje over aan Ilko Bosman.

Centraal Beheer verzorgt een interactieve sessie, waarin kennis delen wordt afgewisseld met ervaring uit de praktijk. Hoe werken we samen in deze tijd? Hoe blijf je in verbinding met je medewerkers? En wat betekent de nieuwe manier van werken voor de toekomst van bedrijven? Martine Bolhuis, Business Partner Duurzame Inzetbaarheid bij Centraal Beheer, deelt haar kennis en inzichten over het 'Hybride Samenwerken' en gaat daarover in gesprek met Walter van Berkel, HR manager bij Trivento. Ze nemen je mee in hoe zij actief hun medewerkers weten te binden en te boeien.

Na aanmelding ontvang je maandag 19 april een bevestigingsmail van ons, met de vergaderstukken en de link naar MS Teams.

Graag zien we je 21 april bij deze online Algemene Ledenvergadering.