€ 37,69 – € 68,96

ALICE CHARITY EVENT - CULINAIRE FASHION & LIFESTYLE SHOW

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domani

15 Dominicanenstraat

5911 KN Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zondag 1 oktober aanstaande organiseert een groot aantal lokale ondernemers het ‘ALICE CHARITY EVENT - CULINAIRE FASHION & LIFESTYLE SHOW’!

In het prachtige Domani aan het Kloosterkwartier in het centrum van Venlo, wordt ’s middags een high tea aangeboden en in de avond een diner, beiden gecombineerd met een spectaculaire fashion & lifestyleshow met trendy dames- en herenmode, juwelen, brillen, schoenmode en nog veel meer moois!
Het thema van dit evenement is Alice in Wonderland, verwacht dus veel verrassing, verwondering en beleving!

Voor beide bijzondere activiteiten zijn kaarten verkrijgbaar en een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Na aftrek van gemaakte kosten gaat het volledige resultaat naar Make-A-Wish Nederland. Het streefbedrag is 2.500 euro en het resultaat wordt 1 oktober 's avonds uitgereikt.

High Tea & Show: 13.00 - 16.30u
De inloop is om 13.00 uur met ontvangst met een glaasje Prosecco. Om 13.30 uur begint het programma, waarbij show en high tea elkaar afwisselen. Het betreft een high tea met een lekker soepje, luxe belegde sandwiches, heerlijke zoetigheden en uiteraard thee (of koffie). Ticket € 35 ex fee.

Diner & Show: 18.30 - 22.00u
De inloop is om 18.30 uur met ontvangst met een glaasje Prosecco. Om 19.00 uur begint het programma waarbij show en diner elkaar afwisselen. Het betreft een overheerlijk 3-gangen diner met bij elke gang een bijpassende smaakvolle wijn en tafelwater. Ter afsluiting nog een lekker glaasje port en een speciaal geselecteerd bijpassend kaasje. Ticket € 65 ex fee.

Heeft u speciale dieetwensen of allergieën stuur dan na uw reservering even een e-mail naar mail@boyhaenen.nl.

OVER MAKE-A-WISH NEDERLAND
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Het is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren zijn al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan en wij samen het verschil maken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Domani

15 Dominicanenstraat

5911 KN Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen