Gratis

All-Connected on Tour

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Event Center Dordrecht

52 Laan der Verenigde Naties

3314 DA Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

All-Connected on Tour

Elke maand verbinden wij onze netwerken op vaste locaties in Dordrecht en Breda, af en toe gaan we wat anders doen. Op maandag 25 juni gaat All-Connected on tour in Dordrecht.

Léon Peeters Arbeidsrecht & Pensioen advocaat bij Ten Holter Noordam Advocaten in Dordrecht neemt ons mee naar de meest interessante plekjes in het Historisch Centrum van Dordrecht. Léon is gediplomeerd Dordtoloog en daarnaast ‘meester’ in het vertellen van verhalen. Hij is opgeleid door mensen met kennis over de geschiedenis van Dordrecht, de panden, de mensen, de bedrijvigheid toen en nu. Ik weet zeker dat Léon ons gaat verrassen tijdens deze stadswandeling.

We starten stipt 16.00 bij Event Center Dordrecht. Maurice Isenia ontvangt ons met een kop koffie en een lekkere snack. Aan de achterkant van het pand is een grote parkeerplaats waar wij onze auto’s makkelijk kunnen parkeren.

Vanaf hier wandelen wij tegen 16.30 rustig het centrum in, de wandeling duurt ongeveer 2 uur.

om 19.00 sluiten we dit event af met een netwerkdiner bij het FoodCourt van Makro Dordrecht. Chef Rick serveert een driegangen menu dat aansluit op het event voor € 15,00 en eventueel een (bob-) wijnarrangement voor € 5,00.

Er zijn voor dit event 20 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan want vol=vol!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Event Center Dordrecht

52 Laan der Verenigde Naties

3314 DA Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen