€ 536,02

ALL INCLUSIVE V.I.P. WEEKEND

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

WTC Expo

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een High Luxe V.I.P. Combi Ticket in het W.T.C. in Leeuwarden. Zaterdag verwelkomen we jou tussen 09:00 & 10:00 uur voor de start van het Seminar InstaSkills 4 SalesProfessionals. V.I.P. seating helemaal voorin de zaal is vanzelfsprekend onderdeel van jouw Ticket. Om 12:30 uur gaat “De Rest” op eigen gelegenheid lunchen maar jouw Ticket geeft je toegang tot een V.I.P. Lunch van anderhalf uur samen met Marcel.

Om 14:00 uur gaan we verder met deel 2 van het Seminar InstaSkills 4 SalesProfessionals. Bij de start van het 2de gedeelte maakt een “Surprise Guest Speaker” zijn opwachting en Marcel zal het Seminar met een laatste Topic afsluiten. Wanneer “De Rest” van de deelnemers om 16:30 uur de zaal verlaten blijf jij samen met de andere V.I.P. Ticket houders nog een uurtje hangen voor een persoonlijke Q&A met Marcel.

Om 17:30 uur is het Seminar gedeelte afgelopen en ga jij met de lift naar de 11de verdieping voor een borrel met bittergarnituur. Dit informele gedeelte wordt vaak gebruikt om te netwerken met je mede V.I.P. ticket houders en biedt een kans om Marcel beter persoonlijk te leren kennen.

Van al dat geklets & geborrel krijgt men honger!! Tussen 19:00 en 19:30 uur gaan we aan tafel. Of je nou een vleeseter, visliefhebber of vegetariër bent… Je geniet van een driegangen menu terwijl je uitkijkt over de verlichte Skyline van Leeuwarden. Aangezien je in jouw V.I.P. package ook nog 8 consumptie munten hebt zitten lijkt het ons niet handig om nog de auto in te stappen.

Je overnacht in een comfortabele, ruime kamer met badkamer met aparte (regen)douche en toilet, wifi, airco, flatscreen TV, minibar & Nespresso-apparaat zodat je zondag fris en op tijd bent voor de Exclusive Sunday Morning Meeting!! Vanzelfsprekend beginnen we niet eerder aan de Morning Meeting voordat je gebruikt hebt kunnen maken van een luxe en uitgebreid ontbijtbuffet.

Tijdens de Exclusive Sunday Morning Meeting heb je tussen 10:00 & 13:00 uur een unieke mogelijkheid om Marcel z’n persoonlijke hulp te krijgen bij het ontwikkelen van jouw belangrijkste skills en het behalen van jouw meest urgente goals.

Je zal op zondagmiddag om 13:00 uur balen dat het weekend voorbij is
maar excited zijn om met alles dat je hebt geleerd aan de slag te gaan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

WTC Expo

Heliconweg 52

8914 AT Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen