€ 7,50

Alle liedjes met een strik erom

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Eibergen

46 Grotestraat

7151 BD Eibergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Alle liedjes met een strik erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue laat passeren. Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk. De bandleden begeleiden niet alleen, maar zij vertellen tussendoor ook over de muziek en de instrumenten die ze bespelen.
Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel of zelf een liedje ten gehore te brengen op een instrument.

Een greep uit het repertoire:
Zeg Roodkapje - Uit Artis is een beer ontsnapt – Een treintje ging uit rijden – Een spinnetje – Hansje Pansje kevertje – De grote banaan uit Afrika – Vlieg op, dikke bromvlieg! – In de maneschijn – Smakelijk eten – Onder moeders paraplu – Hoofd, schouders, knie en teen – Drie kleine kleutertjes - Deze vuist op deze vuist– Je hebt twee armen – Poesje mauw en natuurlijk Leve het nijlpaard!

Bovendien kunnen uit de volgende titels drie verzoeknummers worden gekozen:
Logeren - Dikkertje Dap - Zand op je boterham – Je hebt twee armen – Groen is ‘t gras – Daar zat een klein zigeunermeisje – Ik stond laatst voor een poppenkraam - De Zevensprong – Zagen zagen wiedewiedewagen – Hieperdepiep, het is vakantie – Er zaten zeven kikkertjes – Ik heb een tante en een oom – Kleertjes uit, pyjamaatje aan - Poesje mauw – Alles in de wind en Molletje

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Eibergen

46 Grotestraat

7151 BD Eibergen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen