Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Welkom bij een bijzondere ontmoeting met Peter Rombouts, Ineke Mulder en Bruno van den Elshout aan de Jansstraat 33 in Haarlem.

Over dit evenement

Drie uur lang ontmoeten danser en organisatiekundige Peter Rombouts, avonturier Ineke Mulder en kunstenaar Bruno van den Elshout elkaar in een sfeer van rust, ruimte en onverdeelde aandacht. Zonder vooropgesteld programma ondernemen zij deze ontmoeting als een reis door de tijd, in een ritmisch-melodieuze afwisseling van gesprek, stilte en muziek.


		Afbeelding van Alle tijd van de wereld #2

Meebeleven

Je kunt deze ontmoeting online meebeluisteren, als een radio-uitzending. Als je je daarvoor aanmeldt, sturen we je een paar dagen voor onze ontmoeting een link waarop je kunt klikken om onze ontmoeting live te beluisteren.

Over ons

Peter Rombouts (41) is meervoudig wereldkampioen Argentijnse tango, én organisatiedeskundige. Sinds 2008 verbindt hij deze werelden met elkaar door organisatorische en maatschappelijke vraagstukken door middel van dans en beweging beleefbaar en toegankelijk te maken. Peter is mede-initiatiefnemer tot de Werkplaats Muzisch Onderzoek vanuit de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht.

Lees ter kennismaking graag zijn interview 'Tegen de richting in liefhebben' dat eerder dit jaar verscheen in dagblad Trouw.

*

Sinds ze geen betaald werk meer doet, beschouwt Ineke Mulder (66) zichzelf vooral als avonturier. Ze onderneemt langeafstandswandelingen, is voorzitter van het bestuur van de bewonersorganisatie van de Haagse Bomenbuurt, adviseert onderwijsorganisaties, werkt als partner in Museum Beelden aan Zee en ze geniet er met volle teugen van om oma te zijn.

Eerder zette Ineke zich als directeur van de Rotterdamse MBO-scholengemeenschap Zadkine met hart en ziel in voor de begeleiding van kwetsbare jongeren. Haar initiatief om een aparte klas voor jonge moeders te starten is een illustratie van haar aanpak. De KRO-NRCV maakte over deze moederklas de 5-delige televisieserie Mommies in class.

*

Kunstenaar Bruno van den Elshout (41) nodigt met zijn werk uit tot ontmoeting tussen mensen, ideeën en werelden. Hij doet dit vanuit de wens om nieuwe vormen van samenwerken en -leven te onderzoeken, en te beoefenen. Nadat hij eerder het kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS uitgaf, werkt hij in 2021 aan de publicatie van een nieuw boek: Whatever the Weather, met daarin 145 portretten van mensen met wie hij ieder een dag lang langs het strand wandelde.

Met Alle tijd van de Wereld bereidt Bruno zich voor op het ooit presenteren van het televisieprogramma Zomergasten.

*

De gastvrijheid in de voorbereiding en tijdens de middag wordt verzorgd door Edith en Reyer Ploeg (59 en 63). In de sfeervolle benedenetage van hun historische woonhuis in het oude centrum van Haarlem verwelkomen zij muziekgezelschappen, en organiseren zij uiteenlopende bijeenkomsten, tentoonstellingen en thematische maaltijden. Meer info over Jansstraat33 lees je op www.jansstraat33.nl.

*

De geluidsopname en -doorgave worden verzorgd door geluidstechnicus Jimi Hellinga (36), ook bekend als fanatiek bespeler van synthesizers en ouderwetse muziekinstrumenten als de doedelzak en de draailier. Meer van Jimi zie en hoor je op zijn website.


		Afbeelding van Alle tijd van de wereld #2

Wat belangrijk is om te weten

Iedereen die zich bij Alle tijd van de Wereld betrekt, doet dat op eigen titel en zonder vergoeding. Onze wens is te voorzien in een zinvolle en inspirerende gelegenheid tot ontmoeting en uitwisseling, die vrij deelbaar is voor en door wie er waarde aan beleeft.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Bruno van den Elshout, Edith en Reyer Ploeg

Organisator van Alle tijd van de wereld #2

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen