Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Welkom bij een bijzondere ontmoeting met 1, 2 & Bruno van den Elshout aan de Jansstraat 33 in Haarlem.

Over dit evenement

Drie uur lang ontmoeten 1, 2 en kunstenaar Bruno van den Elshout elkaar in een sfeer van rust, ruimte en onverdeelde aandacht. Zonder vooropgesteld programma ondernemen zij deze ontmoeting als een reis door de tijd, in een ritmisch-melodieuze afwisseling van gesprek, stilte en muziek.

Meebeleven

Je kunt deze ontmoeting online meebeluisteren, als een radio-uitzending. In de bevestiging van je aanmelding sturen we je de link die je kunt gebruiken om op zondag 12 december vanaf 12hu45 via Youtube op ons af te stemmen.

(!

Je moet in die bevestigingsmail een stukje naar beneden scrollen om bij de link te komen

!)

Over ons

1 ()

*

2 ()

*

Kunstenaar Bruno van den Elshout (41) nodigt met zijn werk uit tot ontmoeting tussen mensen, ideeën en werelden. Hij doet dit vanuit de wens om nieuwe vormen van samenwerken en -leven te onderzoeken, en te beoefenen. Nadat hij eerder het kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS uitgaf, werkt hij in 2021 aan de publicatie van een nieuw boek: Whatever the Weather, met daarin 145 portretten van mensen met wie hij ieder een dag lang langs het strand wandelde.

Met Alle tijd van de Wereld bereidt Bruno zich voor op het ooit presenteren van het televisieprogramma Zomergasten.

*

Over de muzikale bijdrage

*

De gastvrijheid in de voorbereiding en tijdens de middag wordt verzorgd door Edith en Reyer Ploeg (59 en 63). In de sfeervolle benedenetage van hun historische woonhuis in het oude centrum van Haarlem verwelkomen zij muziekgezelschappen, en organiseren zij uiteenlopende bijeenkomsten, tentoonstellingen en thematische maaltijden. Meer info over Jansstraat33 lees je op www.jansstraat33.nl.

*

De geluidsopname en -doorgave worden verzorgd door geluidstechnicus Jimi Hellinga (36), ook bekend als fanatiek bespeler van synthesizers en ouderwetse muziekinstrumenten als de doedelzak en de draailier. Meer van Jimi zie en hoor je op zijn website.


		Afbeelding van Alle tijd van de wereld #3

Wat belangrijk is om te weten

Iedereen die zich bij Alle tijd van de Wereld betrekt, doet dat op eigen titel en zonder vergoeding. Onze wens is te voorzien in een zinvolle en inspirerende gelegenheid tot ontmoeting en uitwisseling, die vrij deelbaar is voor en door wie er waarde aan beleeft.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Bruno van den Elshout, Edith en Reyer Ploeg

Organisator van Alle tijd van de wereld #3

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen