€ 364,99

Alpe D'Huez voor Weeshuis Sunshine House

Venster Acties en details

€ 364,99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Alpe d'Huez

Place Joseph Paganon

38750 Huez

France

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Streep de Alpe d’Huez van je bucket list! Altijd al de Alpe d’Huez willen beklimmen? Lopend of met de fiets? Dat kan met Sunshine House!

Over dit evenement

Stichting Weeshuis Sunshine House organiseert een sponsorevenement naar de bekendste col van Nederland: de 14 km steile Alpe d’Huez in de prachtige Franse Alpen. Voor elke wielrenner of wandelaar een sportieve uitdaging. Inderdaad: er kan gefietst én gewandeld worden!

Wanneer?

We vertrekken woensdagavond 2 september met een luxe bus. Donderdag komen we rond 12 uur ’s middags aan. Na deze rustdag is er vrijdags een fijne clinic voor zowel de fietsers als de wandelaars. Zaterdag is het event. Zondag gaan we weer huiswaarts.

Met eigen vervoer? Kan ook. De kosten blijven hetzelfde. De fietsen gaan met de bus mee in aparte fietsaanhanger.

Verblijf

We verblijven in mooie chalets van 8 tot 20 personen. Meld je je aan met een flinke groep? Dan heb je waarschijnlijk een eigen chalet.

De kosten

Voor vervoer, drie nachten verblijf, vol pension eten, handige clinic en begeleiding tijdens het event betaal je slechts € 350! Exclusief €15,- reserveringskosten.

Sponsoring

Het doel van het sportevent is geld op te halen voor de kinderen van Weeshuis Sunshine House in Pietermaritzburg in Zuid-Afrika. Vanuit Edam zorgen we voor 50 kansarme kinderen. Door een familieband is er een rechtstreeks contact. Elke cent komt dus goed aan. Regelmatig bezoeken we – op eigen kosten - het kinderhuis om te zien hoe het gaat. Nieuwsgierig? Ga naar www.weeshuissunshinehouse.nl

Per fietser of wandelaar vragen we € 200 sponsorgeld. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een eigen sponsorpagina waarop gestort kan worden. Door anderen of door jezelf. Deze kun je aanmaken via deze link:

https://www.pifworld.com/events/WEQaZd4JDfU/alpe-d-huez-september-2020?action=fundraise

Min en max

Alles gaat door met minimaal 40 inschrijvingen. We gaan tot max. 100 sporters. De datum van betaling bepaalt de plek op de lijst. Via een nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Voorbereiding

De beklimming is pittig. Je moet getraind zijn. Deelname is op eigen risico. Begin augustus beleggen we een voorbereidingsbijeenkomst voor laatste info.

Fun

Je krijgt een eventshirt en een herinneringsmedaille. Leuk voor als we zaterdagavond trots met ons allen gaan bbq-en! Ook allemaal inclusief…

Let’s do it!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Alpe d'Huez

Place Joseph Paganon

38750 Huez

France

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen