Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Als je begrijpt wat ik bedoel (Inspiratiesessie over Communicatie)

AndersDenkenAndersDoen

Vrijdag 20 april 2018 van 13:00 tot 15:00 (CEST)

Als je begrijpt wat ik bedoel (Inspiratiesessie over...

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Als je begrijpt wat ik bedoel (communicatie anders bekeken) 100 Tickets 13 apr. 2018 € 45,00 € 2,79 € 10,04

Deel Als je begrijpt wat ik bedoel (Inspiratiesessie over Communicatie)

Evenementgegevens

Goede communicatie is cruciaal om succesvol te zijn als team en organisatie. Het versterkt het onderling vertrouwen, de bereidheid om elkaar te helpen, wederzijds begrip en een hogere klanttevredenheid.

Maar wanneer is je communicatie geslaagd? Luisteren, hoe doe je dat precies? Hoe krijg je verbinding met de ander? Wat is jouw kleur, wat is de kleur van de ander en hoe kun je hier gebruik van maken? Hoe kun je communiceren vanuit behoefte in plaats van te reageren vanuit frustratie?

 

DE BETEKENIS VAN JE COMMUNICATIE IS DE RESPONS DIE JE KRIJGT.....

 

JE ZIET DE WERELD NIET ZOALS DE WERELD IS, MAAR ZOALS JE ZELF BENT.

Wat jij belangrijk vindt in je werk, waar jij energie van krijgt, is voor de ander totaal anders. De een heeft het liefst iedere keer wat nieuws, terwijl de ander waarde hecht aan een voorspelbaar weekritme. De een wil graag over alles overleggen, de ander wil snelheid en knopen doorhakken en vindt overleggen zonde van de tijd. De een helpt de klant graag binnen de  geldende procedures en kaders, de ander bedenkt ter plekke een oplossing. Iedereen is verschillend en heeft een unieke set drijfveren. Hoe beter je jezelf en elkaar kent, hoe beter de samenwerking en communicatie verloopt. 


JEZELF EN ELKAAR LEREN KENNEN EN BEGRIJPEN

Communiceren vanuit verbindende communicatie (Marshall Rosenberg) helpt je om meer vanuit behoefte te reageren in plaats vanuit frustratie. Frustratie op zich een een waardevolle graadmeter. Het is een signaal dat een waarde die belangrijk voor jou is, niet wordt vervuld. Echter, wanneer je reageert vanuit frustratie, dan loop je het risico dat oordelen en verwijten onbedoeld worden meegenomen. Waarop de ander zich aangevallen voelt en waarschijnlijk met oordelen en verwijten terug reageert. Verbindende communicatie leert je om uitdrukking te geven aan wat er in jou leeft en te luisteren naar wat er in de ander leeft.

 

De inspiratiesessie/workshop staat bol van herkenbare voorbeelden, pakkende filmpjes en leuke opdrachten. Je krijgt inzichten en praktische handvatten om je communicatie naar een hoger niveau te tillen. En je ontvangt een mooie minibrochure  met pakkende quotes en veel tips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Heb je vragen over Als je begrijpt wat ik bedoel (Inspiratiesessie over Communicatie) ? Neem contact op met AndersDenkenAndersDoen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer

Huizen-Almere

Nederland

Vrijdag 20 april 2018 van 13:00 tot 15:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

AndersDenkenAndersDoen

AndersDenkenAndersDoen: met meer plezier en verbinding werken en samenwerken

  Contact opnemen met de organisator
Als je begrijpt wat ik bedoel (Inspiratiesessie over Communicatie)
Netwerkevents Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.