Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Altijd zal ik van je houden - Hommage aan Toon Hermans

Stadsherstel Amsterdam

Woensdag 25 november 2020 van 20:00 tot 22:30 (CET)

Altijd zal ik van je houden - Hommage aan Toon Hermans

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten
Aantal
Standaard 25 nov. 2020 € 25,00 € 2,17
Huisvuilpas Amsterdam-Noord 25 nov. 2020 € 22,50 € 2,06
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Altijd zal ik van je houden - Hommage aan Toon Hermans

Evenementdetails

Op 22 april 2000, precies twintig jaar geleden, overleed één van Nederlands grootste theaterpersoonlijkheden: Toon Hermans. Speciaal voor zijn vader heeft dichter en zanger Maurice Hermans de muzikale voorstelling Altijd zal ik van je houden geschreven, een hele bijzondere en persoonlijk hommage.


Deze voorstelling zou precies op de sterfdag van Toon Hermans worden uitgevoerd, helaas kan dat door de corona-maatregelen niet doorgaan. Gelukkig komt van uitstel geen afstel en zal de voorstelling alsnog plaatsvinden op woensdag 25 november. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.


Samen met zangeressen Sanne Gloria Verboom, Wendy Hoogendijk en de Limburgse bariton/zanger Math Dirks, clown Hans Veen en een live-combo onder leiding van Harrie Herfst jr. trakteert Maurice op een heerlijke avond vol liedjes, verhalen en anekdotes. De regie is in handen van Jerry Rijstenbil.

Met Altijd zal ik van je houden geeft Maurice een blik achter de schermen van zijn vaders Onemanshows en bonte leven. Natuurlijk komen er vele hits voorbij, maar ook is er ruimte voor minder bekende of zelfs nooit eerder uitgebrachte pareltjes uit Toons rijke repertoire.

“We maken er een geweldig groot feest van!”, aldus Maurice Hermans.

Met deze voorstelling vertelt Maurice zijn verhaal van een liedjesman, die lief en leed in prachtige nummers kon verwoorden. Het ware verhaal achter de coulissen, met de bekende hits en nooit uitgebrachte juweeltjes. Zo mooi, maar ook zo onwerkelijk. Maurice zegt: “Hij schreef zijn verdriet van zich af met prachtige teksten en soms kwam de clown in zijn schrijven ook weer naar boven”.

Het publiek mag zich voorbereiden op een avond vol prachtige Toon-herinneringen.  

Maurice raakte voor het eerst in aanraking met het theater toen hij zijn vader vergezelde op een korte tournee door Canada. Hier besloot hij in dit vak zijn geluk te vinden. Vanaf dat moment bleef hij Toon vergezellen in het theater. In 1974 maakte hij zijn debuut bij Toon op het toneel met de beroemd geworden scène met de rode doos en de Noormannenhelm.   

Uiteraard houden wij ons aan alle voorschriften en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en denken wij aan de gezondheid en veiligheid van publiek, musici en medewerkers. Wij vragen u de 1,5 meter maatregel na te leven en bij verkoudheidsklachten thuis te blijven.

Voor meer info: management@mauricehermans.eu


Heb je vragen over Altijd zal ik van je houden - Hommage aan Toon Hermans ? Neem contact op met Stadsherstel Amsterdam

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Zonnehuis
30 Zonneplein
1033 EK Amsterdam
Nederland

Woensdag 25 november 2020 van 20:00 tot 22:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.