Verkoop beëindigd

Alumni bijeenkomst Facility Management Saxion

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Saxion

75 Handelskade

7417 DH Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging:

Dinsdag 16 mei is de volgende bijeenkomst van Saxion Hospitality Alumni Association (SHAA) Facility Management. Deze bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van Saxion Deventer. De bijeenkomst begint om 15:00 uur en eindigd omstreeks 19:00 uur met een borrel en gelegenheid tot netwerken. Deze middag zijn er 2 gastsprekers:

- Tiko Smeters neemt ons mee in zijn werk als Business Development Manager bij ArrangeGroup met als onderwerp: vertrouwen als KPI, de toekomst van de klant-leverancier relatie.

- Caroline Brandesis actief als adviseur, interim manager, projectleider en trainer zij neemt ons mee in het Onderwerp: “met leveranciersstrategieën naar een optimale eigen organisatie”. Over hoe opdrachtgevers en opdrachtnemers tevreden kunnen blijven samenwerken.

Deze dag wordt mede georganiseerd door eerstejaars facility management studenten. Hieronder leggen zij kort uit wie zij zijn en waar ze voor staan.

Wij zijn Fixx Events, een evenementengroep bestaand uit zeven enthousiaste eerstejaars Facility Management studenten. Wij als studenten zijn stuk voor stuk bereid én in staat om van ieder evenement een topevenement te maken. De wijze waarop wij dit proberen na te streven is het op een rijtje zetten van alle wensen en deze wensen stap voor stap uit te werken, zodat er niks over het hoofd wordt gezien. Ook zal er zo voor iedere wens veel aandacht zijn en kan het specifiek worden uitgewerkt. Aan ons de eer om de Alumnibijeenkomst van mei 2017 te organiseren. Dit evenement wordt jaarlijks twee keer georganiseerd met als doel om een gezellige, informele en interessante netwerkmiddag te beleven. Er zullen vele FM studenten én FM alumni aanwezig zijn waardoor de studenten op een informele wijze al in aanraking komen met het werkveld van de Facilitair manager.

We zijn een groep die zich inzet om een kleurrijke ervaring te bieden aan de klant. Onze doelstelling is dan ook om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring aan de klant. Door al deze redenen hebben wij onszelf Fixx Events genoemd; wij Fixx’en het!

Lijkt het u leuk bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, meldt u aan door een ticket (gratis) aan te vragen.


Datum en tijd

Locatie

Saxion

75 Handelskade

7417 DH Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen