Alumnibijeenkomst Kennemerland | 15 november 2018

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoofdkantoor KPMG

Laan van Langerhuize 1

Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Robotics

Gaan robots ons leven overnemen?

Met veel plezier nodigen wij je uit voor de bijeenkomst voor RUG alumni op donderdag 15 november 2018 vanaf 18.00 uur op het hoofdkantoor van KPMG, Laan van Langerhuize 1, Amstelveen. De avond staat deze keer in het teken van de robotisering. Je wordt ontvangen door Peter Laan, partner KPMG Advisory en alumnus van de kring Kennemerland.

De eerste gastspreker is RUG hoogleraar Ming Cao: ‘Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen, iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief’. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

Daarna neemt Joris Juttmann, partner KPMG Advisory je verder mee in de wereld van robotics en laat zien welke enorme invloed de introductie van robots op de uitvoering van velerlei bedrijfsprocessen heeft gehad en wat ons in de komende jaren te wachten staat.

Programma

18.00 uur Ontvangst
18.30 uur Welkom door Peter Laan
18.35 uur Professor Ming Cao, RUG,Biomimetic robots: from biological inspiration to engineering design,
19.10 uur Joris Juttmann, Partner van KPMG Advisory
Robotics
19.40 uur Borrel & Walking diner: Meet & Match Alumnikring Kennemerland
20.50 uur Afsluiting
21.00 uur Einde

Sprekers


Joris Juttmann
Joris Juttmann leidt sinds een aantal jaar de propositie ‘Robotic Process Automation’ bij KPMG. Naast de werkzaamheden voor KPMG doceert hij over de praktische toepassing van Robotics voor de Nederlandse Accountants- en Controllersvereniging (NBA/VRC), en is hij regelmatige spreker over dit onderwerp op nationale- en internationale conferenties.


Ming Cao picture

Ming Cao is Prof. Netwerken en Robots aan het Engineering and Technology Institute (ENTEG) van de RUG. In 1999 behaalde hij zijn Bachelor en in 2002 zijn Master aan de Tsinghua University, Peking, China. In 2007 ontving hij zijn PhD van Yale University New Haven, CT, USA. Alle diploms's zijn op het gebied van electrical engineering. Van september 2007- augustus 2008 was hij post-doc bij de afdeling Mechanical and Aerospace Engineering, Princeton University, Princeton, NJ, USA. In 2017 ontving hij de Manfred Thoma medaille van de International Federation of Automatic Control (IFAC) en in 2016 de European Control Award voor zijn buitengewone bijdrage aan het vakgebied van systeem- en regeltechniek’.


Datum en tijd

Locatie

Hoofdkantoor KPMG

Laan van Langerhuize 1

Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Rijksuniversiteit Groningen, Ubbo Emmius Fonds

Organisator van Alumnibijeenkomst Kennemerland | 15 november 2018

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) ziet graag dat oud-studenten na hun afstuderen met elkaar en de universiteit in contact blijven. Om hun loopbaan te ontwikkelen of de RUG te steunen en ook gewoon voor de gezelligheid. In verschillende regio's in Nederland en daarbuiten zijn daarom alumnikringen van de RUG actief. De Aduarderkring is de alumnikring in Groningen en omgeving. Het Ubbo Emmius Fonds (UEF) faciliteert de alumnikringen. Dit is een fonds van de universiteit, opgericht voor alumnirelaties en fondsenwerving. Het UEF is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Dat betekent dat giften aan het fonds volledig ten goede komen aan het doel waarvoor u geeft.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen