€ 0 – € 6

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Randhoeve 221

Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 4 mei gaat de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden en na afloop doen we met elkaar gezellige spelletjes. Sinds de vorige vergadering van 2 december 2018 is er veel gebeurd en veranderd. Wat er gebeurd en veranderd is in de afgelopen tijd willen wij graag als bestuur aan jullie toelichten tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Algemene Ledenvergadering (van 11.00 uur tot 15.00 uur)

Vóórdat we beginnen met gezellige bordspellen te spelen houden we de ALV (Algemene Ledenvergadering). Daarin legt het bestuur verantwoording af over het jaar 2018 en legt het de begroting voor het jaar 2019 voor aan de leden. Daarnaast legt het bestuur uit hoe de toekomst buiten de Stichting Hoormij eruit ziet en hoe deze verder vorm krijgt.

Bordspellen (van 15.00 uur tot 20.00 uur)

Iedereen neemt een bordspel of een kaartspel of een ander soort spelletje of meerdere spelletjes mee wat je met meerdere mensen gezellig kan spelen. Het mogen allemaal verschillende soorten spelletjes zijn. Bijvoorbeeld van kaarten waarmee je Pesten kan doen tot aan het spel van Kolonisten van katan. Voordat we bordspellen gaan spelen, beginnen we gezamenlijk met een openingspel. Daarna ga je met elkaar gezellig de spelletjes spelen die jij of een ander heeft meegenomen. Na afloop gaan we gezamenlijk eten. Als je mee eet en er zijn bijzonderheden als allergie of vegetarisch geef dan bij je aanmelding aan bij overige.

Uiteraard zijn er zowel bij de vergadering als bij de bordspellen tolken aanwezig. Wil je meedoen? Meld je dan aan.

Let op: neem allemaal een spelletje of spelletjes mee om met meerdere mensen te kunnen spelen. Hoe meer spelen, hoe meer keuze je hebt om te kiezen welke je gaat doen met elkaar.

Voor vragen kan je mailen naar gaby@shjong.nl of amber@shjong.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Randhoeve 221

Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen