Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
AlV SH-Jong op 28 november van 10:00 tot 12:00 en een winteractiviteit van 13 tot 16 uur.

Over dit evenement

Op 28 november houden wij weer de Algemene Leden vergadering (ALV). Van 10:00 tot 12:00, brengen we jullie op de hoogte van het laatste nieuws uit het bestuur. Daarnaast kiezen we nieuwe kandidaten voor de kas- en klachtencommissie. Aanmelden voor ALV kan tot 21 november.

Naast de ALV, hebben wij ook een winteractiviteit voor jullie! Van 13:00 tot 16:00 kunnen jullie verschillende leuke dingen doen online. Zo hebben we een kletskamer waar mensen lekker in kunnen babbelen. Deze kamer heeft een maximum van 10 personen.

Daarnaast hebben we een kamer waarin een mini cursus gebarentaal gegeven zal worden. Deze cursus focust zich op kerstgebaren. In deze kamer kunnen 10 tot 15 personen terecht.

Ook hebben we een kamer waarin kerstmuziek gedraaid en getolkt zal worden. In deze kamer geldt geen harde maximum.

Als laatste hebben we een kamer waarin we een Kahoot quiz houden. In deze kamer kunnen 10 tot 15 personen terecht.

In elke kamer zitten twee combi tolken die de deelnemers zullen ondersteunen. Daarnaast zal elke kamer om het uur ‘gereset’ worden. We hebben dus 3 sessies van een uur waardoor iedereen de gelegenheid krijgt om een kamer te bezoeken. Geef in het aanmeldformulier aan wat je eerste, tweede en derde voorkeur is.

Ben jij al enthousiast? Meld je dan NU aan !!

Tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen