€ 49,95 – € 59,94

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Art Center

23 Donauweg

1043 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inspiratiedag “Always Change a Winning Team”


Wie is Go4People?
Go4People is een jonge organisatie met veel ervaring. Wij zijn:

  • Een inspiratie- en adviesbureau op het snijvlak van organisatie en mens.
  • Gevormd door een netwerk van professionals, gedreven door één gemeenschappelijke visie.
  • Met een grote diversiteit in achtergrond en ervaring, van HR en coaching tot en met teambegeleiding en organisatie-ontwerp.
  • In samenwerking met ervaren en deskundige professionals en toonaangevende partners.

Wie is Human Insight?
Human Insight helpt ambitieuze ondernemingen op het gebied van verandering, innovatie en groei. Met behulp van online assessments en organisatie performance tools helpen zij om mensen in hun kracht te zetten. Zij leveren organisaties gepaste handvatten waardoor ze in staat worden gesteld om wendbaar en weerbaar te zijn voor verandering!

Waarom "Always change a winning team?"
Bedrijven en professionals hebben voortdurend te maken met verandering maar slechts weinigen zijn zich bewust van hoe deze veranderingen hun bedrijfsvoering en hun bijdrage beïnvloeden, hoe ze deze veranderingen zo succesvol mogelijk kunnen navigeren en waarom het cruciaal is om altijd een winnend team te durven veranderen.

Het programma
Door een interessante keynote speaker, een divers aanbod van workshops en de AEM-Cube vragenlijst als onderdeel van de aanmelding verkrijgt u tijdens “Always Change a Winning Team” inzichten in de dynamieken van verandering voor individuen, teams en organisaties en wat deze betekenen voor thema’s als leiderschap, samenwerking en strategie.

Een gelukkig team is een winnend team
Wat is het verschil tussen falen en floreren bij teams? Geluk is een controversieel woord in de zakelijke context. Toch tonen wetenschappers keer op keer aan dat gelukkige mensen succesvoller zijn.Hoe kan je geluk in teamverband stimuleren? Wat zijn cruciale factoren hoe teams in de flow elkaar vinden? Hoe zorg je ervoor dat talenten op elkaar laten aansluiten in plaats van elkaar in de weg zitten?

In deze workshop laat Veronique Kilian, auteur van “Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties”, je kennis maken met de geluksvaardigheden, geluksgewoonten en bedrijfscases waaruit blijkt hoe geluk echt werkt!

Creative Change
Creativiteit is essentieel om in te spelen op een steeds veranderend tijdperk. Teams die hun collectieve intelligentie en creativiteit weten te bundelen voor aankomende vernieuwingen zijn ‘The winners of change’. Ervaar in deze workshop de kracht van creativiteit in teams middels gamestorming.

Blijven winnen begint met vitaliteit
Een organisatie is zo gezond en vitaal als zijn medewerkers. Aandacht besteden aan de gezondheid van uw medewerkers betaald zich terug. En toch blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat slechts een derde van de beroepsorganisaties wereldwijd beleid heeft om vitaliteit bij de medewerkers te bevorderen. Hoe is dat in uw organisatie? In de workshop Blijven winnen begint met vitaliteit ervaart u hoe de energiebalans in het lichaam gemeten én zonodig hersteld kan worden door het zelfregulerend vermogen van het lichaam te activeren. Laat u verrassen door deze toegankelijke methode, die er toe bijdraagt dat u of uw medewerkers langer energiek en met plezier aan het werk kunnen blijven.

Winnen doe je met elkaar
Eigenaarschap is een veel gehoorde kreet in management land. "Als de mensen maar eigenaarschap zouden tonen, dan..." Maar is dat wel zo? En als het dan waar is, wat staat dat eigenaarschap in de weg? Welke rol heeft u daar in als leidinggevende?

In deze workshop gaan we op creatieve wijze aan de slag met eigenaarschap, staan we stil bij een klein beetje theorie en maakt u kennis met tips en tools om het gevoel van eigenaarschap te versterken.

How to become a winning team?
Deze workshop staat stil bij het begrip “winnen”. Wanneer win jij? En wat doet dat met je?

We bieden een interactieve sessie waar je ook echt aan het werk wordt gezet - samen en individueel - met als doel jouw eigen rol in groepen en teams beter te begrijpen en uit te kunnen voeren.
Methodieken die in deze kennismakingssessie worden toegepast zijn onder andere systemisch werk, introspectie en intervisie.
Voor alle deelnemers is er na afloop een goody bag ter waarde van 75 euro.

Bij binnenkomst kunt u zich inschrijven voor de twee workshops die u het meest aanspreken. Voor iedere workshop is er een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Art Center

23 Donauweg

1043 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen