Ambassador Night IzyCoffee

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IzyCoffee Tielt

7 Rameplein

8700 Tielt

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontdek de investeringsmogelijkheden van IzyCoffee

Over dit evenement

IzyCoffee wil de eerste Belgische kwaliteitskoffieketen worden. Het concept startte met een hippe coffee truck maar ondertussen zijn er ook al 2 vaste vestigingen van IzyCoffee. Het doel is om de groei verder te zetten en daarom is de onderneming een financieringszoektocht gestart via het crowdlendingplatform WinWinner. Op haar Ambassador Night wil IzyCoffee potentiële investeerders inlichten over de groeiplannen. Ook WinWinner zal aanwezig zijn om toelichting te geven over de investeringmogelijkheden.

Izy-Coffee-oprichter Bart Buyse wil zijn klanten laten genieten van kwaliteitskoffie. Daarom startte hij vorig jaar met een coffee truck, die hij gebruikte om de opening van de eerste IzyCoffee-zaak in Izegem te promoten. De coffee truck is nog steeds een belangrijke bron van inkomsten: hij kan gehuurd worden voor privé- en bedrijfsfeesten en voor publieke evenementen. Na de opening van de vestiging in Izegem is IzyCoffee sinds juli 2019 ook te vinden in Tielt.

De focus van IzyCoffee ligt op kwaliteitskoffie: het is de ambitie van de onderneming om kwaliteitskoffie te standaardiseren want vaak laat de kwaliteit van de koffie die we drinken te wensen over. Daarnaast is IzyCoffee ook steeds bezig met het optimaliseren van haar workflow; efficiëntie is het sleutelwoord om de groei van de onderneming verder te zetten.

En die groeiplannen zijn erg concreet: er staat een derde vestiging op de planning in Torhout en later zullen ook Deinze, Aalter, Waregem, Kortrijk en Roeselare aan de beurt zijn. Om dit alles mogelijk te maken is IzyCoffee op zoek naar financiering. Via het crowdlendingplatform WinWinner zoekt de onderneming 100.000 euro via winwinleningen.

Om geïnteresseerde investeerders meer uitleg te geven over het concept en de groeiplannen organiseert IzyCoffee op 19 september 2019 haar Ambassador Night. Tijdens dit event zal zaakvoerder Bart Buyse zijn ondernemersverhaal doen en ook WinWinner zal aanwezig zijn om meer toelichting te geven over de investeringsmogelijkheden.

Voor meer informatie over de financieringszoektocht van IzyCoffee kan je terecht op de site van WinWinner.

Programma

19 u.: ontvangst

19.30 u.: presentatie IzyCoffee - concept en groeiplannen

19.50 u.: presentatie WinWinner - investeringsmogelijkheden

20.10 u.: Q & A

20.30 u.: netwerken

21 u.: einde event

Locatie

IzyCoffee Tielt - Rameplein 7, 8700 Tielt

Datum en tijd

Locatie

IzyCoffee Tielt

7 Rameplein

8700 Tielt

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen