Gratis

Ambassador Night The Green Spot

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Green Spot floral design

172 Tiensestraat

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Green Spot nodigt je uit op haar Ambassador Night: help jij deze bloemenwinkel verder groeien?

In 2018 startte de Leuvense bloemenwinkel The Green Spot met de uitbouw van haar nieuw verhaal door de winkel te verhuizen naar een nieuwe locatie die meer geschikt is om de zaak aan te passen aan de veranderende noden van de moderne klant.

Bloemen zijn namelijk nog steeds een goed geschenk, maar de manier waarop mensen winkelen is veranderd: het online verhaal wint steeds aan populariteit en klanten verwachten een uitgebreide service. Daarop wil The Green Spot inspelen met haar nieuw concept: de bloemenwinkel wil niet alleen in de fysieke winkel bloemen verkopen, maar ook via andere eigentijdse kanalen zoals een webshop en een bloemenautomaat, die het mogelijk maakt om 24/7 verse bloemen aan te bieden.


De fysieke bloemenwinkel blijft het uithangbord van de activiteiten van The Green Spot. Het hoofddoel hiervan is beleving en inspiratie, aangevuld met advies op maat. Hiervoor kunnen de klanten rekenen op de expertise van uitbater Philip Van Hal, die de zaak al 13 jaar open houdt en voordien werkzaam was in andere bloemenzaken. Binnenkort zullen er ook workshops bloemschikken georganiseerd worden om mensen onder te dompelen in de wondere wereld van bloemen.

Voor een maximale beleving en een meer eigentijdse winkelervaring koos The Green Spot een pand met veel lichtinval en een moderne inrichting met aandacht voor goede leefomstandigheden voor de vele bloemen en planten die je er kan vinden. The Green Spot koos ook voor een aparte gekoelde ruimte in de winkel om de bloemen in topconditie te houden op een energiezuinige en milieubewuste manier.


Heb je geen tijd of zin om de verplaatsing naar de bloemenwinkel te maken of woon je niet in Leuven? Geen probleem, dan kan je gewoon terecht in de webshop van The Green Spot. Je maakt online je keuze en je boeket wordt op het gekozen adres afgeleverd.


Heb je snel een boeket bloemen nodig maar de winkel is al gesloten of het is erg druk in de zaak? Geen probleem, voor dit soort situaties wil The Green Spot een bloemenautomaat plaatsen waar je op eender welk moment van de dag of nacht een vers boeketje uit de muur kan halen.


The Green Spot heeft al een deel van de groeiplannen kunnen realiseren (onder meer het vernieuwen van de winkelruimte), maar om de groei verder waar te maken zoekt de onderneming bijkomende financiële middelen. Voor deze zoektocht naar financiering deed de Leuvense bloemenwinkel een beroep op WinWinner, expert op vlak van groeifinanciering.


Kom langs op de Ambassador Night om de groeiplannen van The Green Spot te ontdekken

Om de zoektocht naar financiering toe te lichten organiseert Philip van The Green Spot een Ambassador Night. Tijdens dit event zal hij uitleggen hoe ver hij staat met zijn plannen om van The Green Spot de bloemen-hotspot van Leuven te maken. WinWinner zal tijdens dit event ook aanwezig zijn om de investeringsmogelijkheden te bespreken en eventuele vragen hierover te beantwoorden.


Meer weten over de financieringscampagne van The Green Spot? Je leest ze op de site van WinWinner.

Programma:

  • 20u: warm welkom door Philip en WinWinner
  • 20u10: The Green Spot en haar groeiplannen
  • 20u30: de investeringsmogelijkheden uitgelegd door WinWinner
  • 20u45: Q&A voor The Green Spot en WinWinner
  • 21u10: netwerken met hapje en drankje
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Green Spot floral design

172 Tiensestraat

3000 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen