Gratis

Amstelland-Meerlanden Conferentie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Raadhuis Amstelveen

Laan Nieuwer-Amstel 1

1182 JR Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De leden van het Amstelland-Meerlanden Raadsledenplatform nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de eerste editie van de Amstelland-Meerlanden Conferentie op 15 september 2017 om 13.00-17.30 uur.

De samenwerking tussen gemeenten in de regio is sinds 1 januari 2017 veranderd. De Stadsregio Amsterdam is de Vervoerregio Amsterdam geworden en de Metropoolregio Amsterdam is als netwerkorganisatie opgericht, om verschillende taken van de voormalige Stadsregio over te nemen. Daarbij krijgt de deelregio een steeds belangrijkere rol. Het AM-raadsledenplatform gaat graag met u in gesprek over samenwerking in de regio. In deze eerste editie van de Amstelland-Meerlanden Conferentie zullen zij dit doen aan de hand van het thema wonen.

Programma

De Amstelland-Meerlanden conferentie gaat van start met een korte toelichting over de samenwerking in de Metropoolregio Amsterdam en het Amstelland-Meerlanden Overleg. Daarna volgt een gesprek tussen burgemeester van ’t Veld (Voorzitter Amstelland-Meerlanden Overleg en burgemeester Amstelveen) en burgemeester Bijl (burgemeester Purmerend) over samenwerking binnen en tussen de deelregio’s. Aansluitend zijn er drie interactieve discussiesessies over het thema wonen.

De Amstelland-Meerlanden Conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door het Amstelland-Meerlanden Overleg en de Provincie Noord-Holland. Aan deelname aan de conferentie zijn geen kosten verbonden.

Wij zien u graag terug op vrijdag 15 september. Tot dan!


Met vriendelijke groet,

Het AM-Raadsledenplatform

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Raadhuis Amstelveen

Laan Nieuwer-Amstel 1

1182 JR Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen