Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Amstelveen - A'damse Bos - Bacchus Wijnfestival (via @WijnproefAgenda)

http://www.bacchuswijnfestival.nl/tickets/

Meerdere datums

Amstelveen, Nederland

Amstelveen - A'damse Bos - Bacchus Wijnfestival (via...

Ticketinformatie

* Selecteer een datum
Type Einde     Aantal
Nee, EUR 12,50 pp 1 uur voordat het evenement begint Gratis  

Deel Amstelveen - A'damse Bos - Bacchus Wijnfestival (via @WijnproefAgenda)

Evenement informatie

Het Festival

Op een schitterende locatie in het amsterdamse bos opent het bacchus wijnfestival op 5, 6 en 7 september haar deuren. In de hoofdrol staan meer dan 250 topwijnen, heerlijk eten, live bands, dj’s en veel meer...

De Wijnen

Tien wijnkoperijen presenteren hier samen meer dan 250 verschillende wijnen uit alle windstreken.

De Muziek

Do you feel lucky? Op het festival vind je een eclectische mix van bands en DJ’s die het gehele festival zorgen voor warmte en geluk. We gaan van Franse Chansons tot ontspannen house en van funky hip hop tot aan snerpende saxofoons.

Het eten

Naast iedere wijnkoperij staat een mobiele keuken. van klassiek tot aan streetfood, alle wijn spijscombinaties zijn aanwezig. Zo eet je een oester bij een strakke Chablis en bestel je bij je vette Chardonnay uit Napa Valley een nog vettere hamburger van de barbecue.

Het Wijnlokaal

Ben jij die echte wijnkenner in hart en nieren? We dagen je uit voor een zenuwslopende sessie “petje op petje af”. We starten op beginners niveau, waarna we gestaag klimmen naar vrijwel onmogelijke vragen die alleen voor jou een peulenschilletje zijn. Als beste uit de wedstrijd komen, doe je niet alleen voor een button en de eer van de dag...

De tijden

Het Bacchus Wijnfestival wordt gehouden op 5, 6 en 7 september van 14.00 tot 0.00

Betaalmiddel

Op het festival maken we gebruik van muntjes. Deze zijn te krijgen bij de ingang. Je kunt de muntjes pinnen of betalen met contant geld. Op het festivalterrein is geen pinautomaat aanwezig.

 

Er zijn verschillende manieren om het Bacchus Wijnfestival te bereiken. Hieronder vind je alle mogelijkheden.

Lopend of fietsend

Jij bent gezond! Vanaf het bezoekerscentrum bij de hoofdingang van het bos, vind je je weg vanzelf naar het festivalterrein. Het bezoekerscentrum is te vinden op Bosbaanweg 5, 1182 DB in Amstelveen. Volg de signing van het Bacchus Wijnfestival. Je fiets kun je dicht bij het festivalterrein stallen.

 

Openbaar vervoer

Dicht in de buurt van het festival zijn verschillende mogelijkheden om met het openbaar vervoer te komen. Hieronder zie je welke.

 

Per Bus

Op bushalte Van Nijenrodeweg / Amstelveense weg, stoppen de lijnen 170, 172, 222 (Connexxion), 66 (GVB).
Deze halte bevindt zich bij de ingang van het bos.

Per Metro

Op metrolijnhalte Amstelveense weg, stopt lijn 50. Hierna is het 15 minuten lopen in de richting van Amstelveen. Het Amsterdamse bos bevindt zich aan je rechter hand

Op metrolijnhalte VU stopt lijn 51. Hierna is het 20 minuten lopen. Eerst in de richting van het VU ziekenhuis en daarna richting Amstelveen

 

Per auto

 

Er is een speciaal parkeerterrein opengesteld door het Amsterdamse bos.

 

Vanaf Ringweg zuid in de richting Utrecht

 

Neem op de A10 afslag S108. Sla linksaf bij de verkeerslichten Je rijdt nu op de Amstelveenseweg. Houdt deze weg aan voor ongeveer een kilometer. Sla rechtsaf op de Nieuwe Kalfjeslaan. Ga over het water en neem de tweede afslag rechts. Je bent nu in het bos. Volg de signing van het Bacchus Wijnfestival.

 

Vanaf Ringweg zuid in de richting Den Haag

 

Neem op de A10 afslag S108. Sla linksaf bij de verkeerslichten. Je rijdt nu op de Amstelveenseweg. Houdt deze weg aan voor ongeveer een kilometer. Sla rechtsaf op de Nieuwe Kalfjeslaan. Ga over het water en neem de tweede afslag rechts. Je bent nu in het bos. Volg de signing van het Bacchus Wijnfestival.

Je weg vinden in het bos

 

De entree is te bereiken via de hoofdingang nabij het bezoekerscentrum van het Amsterdamse bos (Bosbaanweg 5, Amstelveen). Als je rechtdoor over het verharde pad het bos in gaat, zie je na ongeveer 450 meter aan je rechterhand de tenten van het Bacchus Wijnfestival staan. De entree bevindt zich aan de rechterzijde van het fietspad. Fietsen kun je dicht in de buurt van het festivalterrein parkeren.

PageLines- devider_stars.png

Foto´s
Bij betreding van het Bacchus Wijnfestival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen. Ben je een professionele fotograaf en wil je je diensten aanbieden? Neem contact met ons op via Bacchus.
Bammetjes
Op het festivalterrein is het niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen.
We schenken de beste wijnen en we hebben het lekkerste eten dat je je kunt indenken.
Promotie
Wil je promotie maken? We willen liever niet dat er op het Bacchus Wijnfestivalterrein wordt geflyerd. Wil je met ons samen iets promoten? Dan kun je mailen naar Bacchus.

 

Organisatie / aanmelden: 

http://www.bacchuswijnfestival.nl/tickets/

Heb je vragen over Amstelveen - A'damse Bos - Bacchus Wijnfestival (via @WijnproefAgenda)? Neem contact op met http://www.bacchuswijnfestival.nl/tickets/

WaarBosbaanweg 5
5 Bosbaanweg
1182 DA Amstelveen
Nederland

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.