Amsterdam Bike City | Green Deal Fiets

Venster Acties

Amsterdam Bike City | Green Deal Fiets

Amsterdam Bike City | Green Deal Fiets

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Wordt binnenkort bekendgemaakt

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Vervoer per fiets heeft velen voordelen: fietsen is goed voor het milieu én het is goed voor de eigen gezondheid. Voor een duurzame, gezonde Metropool Amsterdam met vitale bewoners is het daarom belangrijk om het gebruik van de fiets te stimuleren. Dat doen we door organisaties te verbinden aan de Green Deal Fiets.

Op 14 december 2022 vanaf 20:00 uur vindt een event van Amsterdam Bike City plaats, dat volledig in het teken staat van de Green Deal Fiets. Tijdens dit event kom je alles te weten over hoe de Green Deal Fiets 100.000 meer fietsers gaat activeren en hoe je zelf kunt aansluiten. Het initiatief richt zich op vier thema’s: fietsservicepunten, fietsvriendelijke arbeidsvoorwaarden, meer kinderen en jongeren op de fiets en de impact van fiets stimulering.

Green Deal Fiets is een initiatief van Amsterdam Economic Board, Metropoolregio Amsterdam, de Vervoerregio en BYCS. Samen met bedrijven, overheden en kennisinstellingen staan wij op de pedalen om meer bewoners en bedrijven te laten kiezen voor de fiets als vervoersmiddel. Lees hier meer over de Green Deal Fiets.