€ 52,50

Amsterdam - Wijn & Chocolade

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hop & Stork

Spuistraat 139

1012 SV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De combinatie van wijn en chocolade is spannend en zeker niet alledaags. De vakkennis spat er van af deze avond. De ervaring, passie en het enthousiasme van deze twee speciaalzaken uit Utrecht leiden tot een boeiende en leerzame avond.

Uiteraard zijn er klassieke combinaties zoals de zoete rode Banyuls met pure chocolade. Een prachtige combinatie en beide producten versterken elkaar. Maar, laat chocolade zich ook combineren met een droge witte of rode wijn? Tijdens deze workshop krijgt u antwoord op dit soort vragen. Het belooft een spannende en niet alledaagse avond te worden! Wij gaan u verrassen met een aantal fantastische combinaties tussen wijn en chocolade. U proeft deze avond verschillende wijnen en diverse soorten chocolade. De workshop duurt ca. 3 uur en het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • Uitleg over alle ins en outs van chocolade door chocolatier Zoe Hossen, hoe wordt het gemaakt en wat bepaalt de smaak van chocolade? U proeft chocolade van wit tot zeer puur uit verschillende delen van de wereld. En uiteraard een kijkje in de keuken: hoe tableer je chocolade? Handig tips voor thuis!

  • Uitleg over wijn, wijn proeven en wijn-spijs door vinologe Joke van den Bogert van de oudste wijnspeciaalzaak van Utrecht, Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht (www.henribloem.nl). Je krijgt een aantal mooie en interessante kwaliteitswijnen te proeven

  • Proefsessie wijn en chocolade: we combineren een aantal soorten chocolade met een 3-tal bijzondere wijnen. We gaan op zoek naar een fraai huwelijk tussen deze twee prachtige producten.

Zorg dat je je ticket tijdig reserveert, het aantal deelnemers is niet ongelimiteerd, VOL = VOL

Is deze workshop uitverkocht of graag een andere datum of privé feestje? Neem dan contact met ons op via: info@hopenstork.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hop & Stork

Spuistraat 139

1012 SV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen